Alaula. Fa'amaonia pepa fa'afilifiliga i totonu ole 12 faiga puipuia fou

Anonim

I se faʻamatalaga, na faʻaalia ai e Carris, i le vaʻaia o le Coronavirus outbreak (COVID-19), na faʻamalosia ai faiga na faʻatinoina e le kamupani e puipuia ai tagata faʻaoga ma avetaavale.

E ui o le ofo o le auaunaga o le a faʻaauau pea ona galue, o le a faʻatinoina e le kamupani felauaiga pasese lautele i Lisbon 12 isi puipuiga fa'aopoopo e amata ile aso 15 Mati.

O suiga e a'afia ai fo'i trams ma lifi fa'asolopito o lo'o pulea e le kamupani.

  1. E oʻo mai ia Mati 15, ulufale i totonu o taʻavale CARRIS, pasi ma trams, o le a faia i le faitotoa pito i tua, ina ia faʻaitiitia ai le faʻafesoʻotaʻi faaletino ma le auvaa.
  2. O le a tu'u lipine fa'amamafa i luga o le tulaga o le auvaa.
  3. Aʻo faʻataunuʻuina le ulufale atu i le faitotoʻa e ulufafo ai, e tatau i tagata faʻatau ona faʻaaogaina tulafono ua uma ona latou faʻaaogaina i isi auala (e pei o le Underground ma le CP), o lona uiga, tu'u muamua le pasese i fafo a'o le'i ulufale i totonu o le ta'avale.
  4. Mulimuli i le tuʻuina o faʻailoga i luga o taʻavale CARRIS, o le fa'atauga o tau i luga ole va'a i luga ole ta'avale a le CARRIS e fa'agata mo se taimi umi.
  5. I fa'amaoniaga a pasese e faitalia.
  6. E fa'amalosi lava pasi i tu'uga uma, tusa lava pe iai ni pasese e mana'o e ulufafo pe ulufale, ma fa'asa'o ai tagata fa'atau mai le oomi o le ki taofi.
  7. Avanoa i le vaaiga a Santa Justa, faʻapea foʻi ma le elevator Santa Justa o le a tapunia mo se vaitaimi le tumau mai ia Mati 15th.
  8. o lifi o le Lavra ma da Glória o loʻo faʻaauau pea a latou gaioiga masani , e aunoa ma le faatauina atu o pasese i le vaalele.
  9. O lo'o fa'aauau pea le fa'agaioiga masani a le lifi a le Bica, ae o le vaega taofi o le a tapuni mo pasese. O le fa'atauina atu o tau o le va'alele o le a taofia mo se taimi e pei o isi auala ole CARRIS.
  10. Fefa'ataua'iga fa'apisinisi i luga o feso'ota'iga a le CARRIS, faleoloa ma kiosks, ua fa'atinoina nei e ala i le totogiina o pepa.
  11. E oʻo mai i le Aso Gafua, Mati 16, o le avanoa i fale CARRIS e manaʻomia ai le fuaina o le vevela.
  12. I le mulimuli ai i talosaga a le CARRIS avetaavale ma taofi, o le faʻaogaina o matapulepule latou te tuʻuina atu i le faitalia a le tagata taʻitoʻatasi. E manatua o le DGS taʻiala o loʻo ogatasi ma le faʻagasologa o loʻo faʻaaogaina i le CARRIS, o lona uiga, o le matapulepule e faʻaalia mo naʻo tulaga o loʻo iai masalosaloga o faʻamaʻi pipisi e le COVID-19.

Fautuaga faaopoopo

E faia foi e le kamupani ni fautuaga faaopoopo, e tusa ai ma fautuaga a le General Directorate of Health e tusa ai ma agafesootai mamao.

  • So'o se taimi e mafai ai, fa'amautinoa le mamao e tasi le mita mai isi pasese;
  • Afai e iai nofoa avanoa, aua le nonofo ma se isi pasese;
  • I tu'uga, tu'u i luga e fa'amautinoaina se nofoaga saogalemu e tasi le mita.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili