Polestar. A uma le 1 ona sau lea o le 2, le 3, le 4...

Anonim

O se tasi o faʻailoga sili ona lata mai e faʻaopoopo i le vaʻaiga taʻavale, Polestar, e le mafai ona sili atu se lagona . O la latou fa'ata'ita'iga muamua, na'o le fa'ailogaina o le 1, o se coupé mata'ina ma se taumafa maualuga alava carbon. I lalo ifo o lona tino o loʻo i ai se plug-in hybrid, e mafai ona tuʻuina atu le 600 hp, pe a galulue faʻatasi le eletise ma le vevela.

O lo'o fa'amoemoe e taunu'u mai i le fa'ai'uga o le tausaga fou, fa'atasi ai ma le fa'ao'o atu i le amataga o le 2019. O le mafua'aga o le tuai ona o le falegaosimea lea o le a gaosia ai le Polestar 1. O loʻo iai i Saina, o le falegaosimea fou e leʻi faʻaaogaina. O lona fausiaina na faatoa amata ia Novema talu ai, ma e tatau ona maeʻa i le ogatotonu o le 2018.

Polestar 1

O se tauva i le Tesla Model 3

I le tausaga lava lea na amata ai ona taunuu le Polestar 1 i lima o ona tagata fou, i le 2019, o le a matou feiloai ai ma Polestar… 2 - mo le taimi nei, e le mafai ona faʻamaonia pe o le faʻamaoniaina o faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi o le a tumau ai lenei manatu. Ma o le Polestar 2 o le a avea ma auala, 100% saloon eletise e faʻasino "maa" i le Tesla Model 3.

E ui lava ua uma ona tatou iloa le Faʻataʻitaʻiga 3, e le mafaitaulia faʻafitauli i le laina gaosiga o loʻo iloa, lea na aʻafia ai le numera o taavale na gaosia. Latou te o mai i fafo i se tafega, ma i le taimi nei, e faigata ona vaʻai pe o afea e toe foʻi ai le tulaga i le masani ma Tesla o le a mafai ona faʻataunuʻuina fuafuaga mataʻutia o loʻo ia te ia mo le Model 3.

O se tala fiafia lea mo le sui fou a Suetena, ona o lona taunuu mai i luga o le maketi o le a le tuai e pei ona foliga mai o le kalena.

I le 2020, lua isi faʻataʻitaʻiga

E mautinoa lava, o le crossover, le Polestar 3, e le mafai ona misi. O lo'o fa'amoemoe e taunu'u mai pe a mae'a le 2, i le amataga o le 2020. E pei o le 2, o le a na'o le eletise.

O le Polestar 4 e na o le pau lea o le faʻataʻitaʻiga e tuʻu ai avanoa mo faʻamatalaga. Faʻatulagaina foi mo le 2020, o tala e faʻasino i le 4 o se suiga.

Faatasi ai ma le Polestar ua faamaonia o le 1 o le a na o le pau lea o le hybrid i le laina, faatasi ai ma isi mea uma o le 100% eletise, pe e tuʻu ai se avanoa e sili atu nai lo na o se faʻailoga o le coupe masani - o se tauva mo le lumanaʻi Tesla Roadster ?

vave atinae

O le mea e mafai ona tatou vaʻaia i nei fuafuaga o le faʻavavevave o faʻasalalauga, e naʻo le faʻaogaina o vaega Volvo, e pei o le SPA ma le CMA platforms. O nei mea ua uma ona mamanuina e tuʻufaʻatasia ituaiga eseese o afi, e aofia ai le 100% eletise.

E ui lava i lona vavalalata vavalalata ma Volvo, o loʻo i ai pea le avanoa o le Polestar mo le gaioiga. O le faʻailoga ua atiaʻe, i se auala semi-tutoatasi, o vaega faʻapitoa e manaʻomia mo le eletise eletise. O le fa'amoemoe ia mafai ona tu'u i totonu o au fa'ata'ita'iga le fa'atekonolosi lata mai e feso'ota'i ma ma'a ma afi i le taimi o le ta'amilosaga o le atina'e, fa'ataga Polestar i taimi uma i luma.

Polestar Performance Parts e fa'aauau

E ui lava i lona tulaga fou ua ausia, o le a faʻaauau pea ona tatou vaʻavaʻai i faʻataʻitaʻiga Volvo faʻatasi ai ma vaega ole Polestar. Ma e foliga mai o le a faʻaauau pea le avanoa mo Volvo faʻataʻitaʻiga na atiaʻe e Polestar, pei ole S60/V60 Polestar. E foliga susulu le lumanaʻi mo le fetu fou Suetena.

Faitau atili