Toyota, Mitsubishi, Fiat ma Honda o le a fa'atau atu le ta'avale lava e tasi. Aisea?

Anonim

Ae fa'apefea pe a matou ta'u atu ia te oe i Saina, Toyota, Honda, Fiat-Chrysler ma Mitsubishi o le a fa'atau atu le ta'avale lava e tasi, ma e leai se tasi oi latou na mamanuina? E ese ea? Ae sili atu, faʻapefea pe a matou taʻu atu ia te oe nai lo le faʻailoga o se tasi o faʻailoga e fa o loʻo faʻaalia i luga o le faasologa, o le ai ai pea le faʻailoga o le GAC brand Chinese? Le mautonu? Matou te faamanino.

O le mafuaʻaga o nei ituaiga e fa o le a faʻatau uma ai le taʻavale e tasi e aunoa ma le faia o se suiga e tasi e fai si faigofie: o tulafono fou a Saina e tetee atu ai i le filogia.

I lalo o tulaga fou a Saina e amata ia Ianuari 2019, e tatau i faʻailoga ona ausia se togi faʻapitoa mo mea e taʻua o taʻavale malosi fou e fesoʻotaʻi ma le gaosiga ma le maketiina o faʻataʻitaʻiga zero-emission poʻo faʻaititia-emission. Afai latou te le ausia le togi manaʻomia, o le a faʻamalosia faʻatau e faʻatau aitalafu, pe o le a faʻasalaina.

E leai se tasi o fa'ailoga fa'atatau e mana'o e fa'asalaina, ae talu ai e leai se ta'avale e saunia i le taimi, na latou filifili ai e fa'aoga i pisinisi fa'atasi ta'uta'ua. O le mea e malie ai, o loʻo i ai uma a latou faiga faʻapaʻaga ma le GAC (Guangzhou Automobile Group).

GAC GS4

Faʻataʻitaʻiga tutusa, eseʻese eseese

GAC maketi i lalo o le faailoga Trumpchi, le GS4, o se crossover e maua i le plug-in hybrid (GS4 PHEV) ma le eletise (GE3) fesuiaiga. O le mea uiga ese e uiga i lenei faiga faapaaga o le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga faʻatau e Toyota, FCA, Honda ma Mitsubishi o le a faʻamauina le logo GAC i luma, faʻatasi ai ma faʻamatalaga o ituaiga taʻitasi naʻo le pito i tua.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le maua o le eseesega eseese e faʻapena le faʻaogaina o le crossover e manaia tele i ituaiga eseese. O le mea lea, ma e tusa ai ma le Automotive News Europe, na o le fuafuaga a Toyota e faʻatau atu le 100% eletise eletise o le faʻataʻitaʻiga. O le a ofoina atu e Mitsubishi le eletise eletise ma le plug-in hybrid, ma o le Fiat-Chrysler ma Honda ua na o le faamoemoe e faatau atu le hybrid versions.

O lona uiga, o se faiga o le "fa'ato'ilaloina", pe a le o'o atu oloa a latou lava oloa i le maketi. E ui lava o nisi o latou ua uma ona i ai taʻavale eletise i totonu o latou laina e le o gaosia i le lotoifale. O lona uiga o le tau o oloa mai fafo e 25%, e fa'aleaogaina ai so'o se avanoa e fa'atau atu i numera e mana'omia e tausisia ai tulafono faatonutonu.

Faitau atili