Volkswagen luga! GTI ile ala

Anonim

E te manatua le Lupo GTI? Ia, o le Volkswagen laʻititi e mafai ona toe maua se GTI version.

Fa'alauiloa i le 2011, le Volkswagen i luga! ua manatu le au faitio o se tasi o ata sili ona lelei i le vaega A, o se mea ua uma ona tupu i le Lupo. Ae le pei o le mea mulimuli, o luga! e le'i maua lava se GTI version. O lona uiga…

E tusa ai ma le Autocar, Volkswagen o loʻo atiaʻe se GTI version of the up !, faʻapipiʻiina i le afi fou EA211 1.0 TSI i le 115hp ma le 200 Nm - o le afi lava lea e tasi tatou te maua i faʻataʻitaʻiga e pei o le Golf ma le A3. E le pei o nei, o luga! e na'o le 925kg.

E tusa ai ma le lomiga lava e tasi, Volkswagen o le a mafai ona faʻaauupegaina luga! GTI fa'atasi ai ma se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa po'o le DSG 7 lua-clutch gearbox (filifiliga). Fai mai, faatasi ai ma le DSG 7 o luga! E fetaui le GTI i le 0-100km/h ile 8 sekone ma sili atu ile 200km/h le saoasaoa maualuga. Ina ia tatalia manaoga sili ona malosi, taofi ma taofi o le a toe faʻaleleia atoa. O le folafolaga lenei!

O sina tala fa'asolopito...

Matou te faamanatu atu ia te oe i le va o le 1998 ma le 2005 Volkwagen na gaosia ai se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma manaʻoga taʻaloga tutusa: le Lupo GTI. O se tagata leaga o le aai ua faaauupegaina i le 1.6 lita o le ea afi 125hp. Sa taugata, vave, ma o aso nei o se ituaiga "unicorn" e suʻe e tagata uma i luga o nofoaga faʻasalalau.

Na fa'ailoa fo'i e Volkswagen o le "sui moni i le 1975 Golf GTI" - o se tausaga na va'aia ai e tagata le fanau mai e le gata o le Golf GTI ae fa'apea fo'i ma Pink Floyd's Wish You Were Here. Afai e gaosia, o le a i luga le Volkswagen! O le a ola ea le GTI i le talatuu? Matou te faamoemoe o lea.

volkswagen lupo gti 2
volkswagen lupo gti 1

Ata Fa'apitoa: Volkswagen luga! fa'alelei foliga

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili