Amata malulu. Liliu le tala ma taʻalo tutusa, toe foʻi Loeb ma manumalo i Catalonia

Anonim

Afai, pei o matou, o oe o se tagata fiafia o le faʻapotopotoina o le ae iloa lena igoa Sebastien Loeb e tutusa ma se tasi o avetaavale sili o taimi uma i le taaloga. Ma na faʻamaonia e le Farani e ala i le faʻatoʻilaloina o le Catalunya rally e 2.9 s i luma o le isi Sébastien i le lalolagi faʻatasi, Ogier.

Ina ua uma ona tuua le taʻaloga ma tuuga i le rallycross ma Dakar ma Peugeot, na filifili Loeb e toe foʻi i le taʻaloga na taʻutaʻua ai o ia (e leʻo le taimi muamua lea na ia faia ai) ma faʻaalia o ia lava i luma o le tauvaga i luga o le pule a le Citroën C3 WRC e pei e faʻamaonia o ai na te iloa, na te le faʻagaloina.

Faatasi ai ma le manumalo na ausia i Catalunya, na ausia ai e le avetaavale Farani le manumalo lona 79 o lana galuega i le WRC (faatasi ai ma lana avetaavale faamaoni Daniel Elena i ona autafa), i le lima tausaga talu ona manumalo mo le taimi mulimuli. I luga o le ala, na maua ai e Citroën lona manumalo muamua i lenei tausaga ma le manumalo 99th o le faailoga i le lalolagi faʻatasi. Faatasi ai ma le faaiuga o le auai o Peugeot i le Dakar ma le rallycross, o se mataupu o le fai atu: toe foʻi mai Séb, rallies manaʻomia oe!

Sebastien Loeb ma Daniel Elena

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili