Honda Jazz: Le manumalo o avanoa

Anonim

O le Honda Jazz fou o lo'o fa'aogaina se fa'avae uili uili fou mama ma umi mo le avanoa sili atu ma le fa'aleleia atili. Fou 102 hp afi penisini ma fa'aaogaina o le 5.1 l/100 km.

O le tupulaga lona tolu o le Honda Jazz o le a tauva i le Essilor Car of the Year/Troféu Volante de Cristal 2016 tauvaga ma se faasologa o finauga e tuuina atu mo le iloiloga e le Jury.

O le tagatanuu Iapani o loʻo faʻaaogaina le lalolagi fou a Honda mo le B-segment, lea e mafai ai e ia ona faʻateleina le agavaʻa ma avanoa i luga o le vaʻa, faʻapea foʻi ma le gaogao ma le lelei, ona o le taʻavale ma le tino e mama.

O le mamanu pito i fafo na faʻatatau foi i le faʻaeteete gagana ma le faʻaleleia, ina ia faʻasaoina le uluaʻi faʻasinomaga Jazz - o se tagata nofo i le taulaga ma le maunu ma le agavaʻa o se tagata laʻititi.

O le fale na faia se faʻafouga loloto, faʻaalia i mea na faʻaaogaina, ae faʻapea foi i le modularity ma le fetuutuunai fofo, e pei ona molimauina e le Honda's Magic Seats system (o se faiga e tutusa ma le gaugau o loʻo faʻaaogaina i nofoa tifaga).

E LEʻI MISIA: Palota mo lau faʻataʻitaʻiga e sili ona e fiafia i ai mo le faʻailoga Filifilia Aufaitau i le 2016 Essilor Car of the Year Trophy

Ua fa'ateleina fo'i le uili, lea e le gata ina mafai ai ona ofoina atu le tele o sea o avanoa e nonofo ai le pasese i le nofoa pito i tua, ae fa'apea fo'i ona fa'aleleia a latou amio i luga o le auala.

O le agava'a o Jazz o lo'o iai fo'i se tasi o ana kata pisinisi i totonu o lana ato ato. O le gafatia e ave ai e amata mai i le 354 lita i le 1,314 lita le malosi, ma nofoa e gaugau atoa i lalo.

24 - 2015 JAZZ LOTO

Vaai foi: Le lisi o sui tauva mo le 2016 Car of the Year Trophy

I le faaopoopo atu i le ofoina atu o le tele o avanoa, modularity ma fausia tulaga lelei, o le Jazz fou e le tuulafoaia le mafanafana ma le vaega o faafiafiaga, o loʻo faʻaalia i le fitu-inisi touchscreen i le ogatotonu o le dashboard ma o loʻo avea o se atinaʻe mo le fou Honda Connect infotainement system. , lea e ofoina atu le initaneti ma fa'afouga taimi moni o fa'amatalaga ma fefa'ataua'iga, tau ma avanoa i leitio fa'atekinolosi.

O se tasi o mea taua muamua i lenei tupulaga fou o Jazz o le iVTEC 1.3 lita penisini poloka fou ma le 102 hp ma faʻasalalau le faʻaaogaina o le 5.1 l / 100 km, lea e tuʻufaʻatasia ma le ono-saosaoa gearbox.

O le isi mataupu e le o fa'agaloina i le lona tolu o augatupulaga o le Honda Jazz o le fa'aogaina lea o faiga ta'avale fesoasoani. O lo'o fa'aogaina e Honda se mea pu'eata vaeluagalemu ma le radar, e aofia ai le tele o tekonolosi saogalemu na fa'alauiloaina i le tele o oloa fou a Honda i le 2015.

O le Honda Jazz foi e tauva mo le faailoga o le Aai o le Tausaga, lea e feagai ai ma tagata tauva e pei o: Hyundai i20, Mazda2, Nissan Pulsar, Opel Karl ma Skoda Fabia.

Honda Jazz

Tusitusi: Essilor Car of the Year Award / Ipu Uila Uila tioata

Ata: Honda

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili