Mafaufau o lo'o e va'ai i se ulua'i Range Rover Classic? vaai lelei

Anonim

Ua uma ona matou talanoa atu ia te oe e uiga i le tele o faʻataʻitaʻiga o le toe faʻaleleia, mai le Porsche faʻataʻitaʻiga i Mercedes-Benz, e ui atu i Dodge, e tele faʻailoga ua vaʻaia a latou faʻataʻitaʻiga tuai o le taulaʻi o lenei faiga. O le faʻataʻitaʻiga lata mai o lenei Range Rover Classic lea ua faaigoaina e le kamupani E.C.D Automotive Design o le Red Rover.

O le uiga fou autu o lenei restomod o loʻo i lalo o le pulou. I le tulaga o masini masani e fa-cylinder poʻo le V8 mai Buick na faʻaaogaina e le Range Rover, o loʻo i ai le 6.2 l V8 mai Chevrolet (a itiiti ifo o le V8 faʻaauau i le GM universe) e fesoʻotaʻi ma le ono-saosaoa otometi faʻasalalau, tausia, i le Ae ui i lea, o le pusa fesiitaiga (pe le o se faʻailoga lea o laufanua uma).

E ui lava e leai se faʻamatalaga aloaia e faʻatatau i le malosiaga o loʻo aitalafu ai le V8, i se restomod muamua na faia e le ECD Automotive Design i se isi Range Rover Classic faʻapipiʻiina i le afi lava lea e tasi, o lenei mea mo le 340 hp ma le 519 Nm na mafai ai ona oʻo i se maualuga le saoasaoa o 217 km/h. I le faʻatusatusaga, o le 3.9 l V8 muamua na gaosia e tusa ma le 184 hp ma ausia le maualuga maualuga o le 177 km / h.

Range Rover Classic restomod

O lenei restomod na faia e le gata mai le afi.

I le faaopoopo atu i le afi, na filifili le E.C.D Automotive Design e sui le taofiga o le Range Rover, faʻapipiʻi le faʻamalologa o le ea ma ni auala se tolu: fafo-auala, taʻaloga ma le mafanafana.

I totonu, na filifili le kamupani e aumai le sipi Peretania i le 21st seneturi ma faʻapipiʻi se ipu faʻapipiʻi mo le telefoni feʻaveaʻi, ea malulu i luma ma tua, ma se laupepa tele multimedia i luga o le dashboard.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Sa faaleleia foi taofi, e faaaoga ai paipa uamea. I fafo, o le Range Rover Classic na tausia ona foliga matagofie, naʻo le 20" Kahn Mondial uili, o se galuega vali i le Carmen Red Pearl lanu ma foliga fou i luma.

Range Rover Classic restomod

Faitau atili