Saili le fale fou ole SEAT

Anonim

O loʻo i Paseo de Gracia, 109, i le tulimanu o Avenida Diagonal, Casa SEAT o loʻo fuafua e tatala ona faitotoʻa i le faaiuga o le 2018. O lenei avanoa o le a avea ma ofisa autu o le kamupani i Barcelona ma faʻamoemoe e faʻapipiʻi i le aganuu ma le tamaoaiga o le aai. .a'ai, ma le fa'amoemoe mautu e avea ma nofoaga fa'afeiloa'i mo aga fou ma taleni fa'apitonu'u ma fa'avaomalo.

O mea faʻale-aganuʻu, faʻaaliga, mea faʻamaʻi faʻamaʻi, konaseti ma faleoloa pop-up o le a avea ma nisi o fuafuaga o le a faia i lenei nofoaga 2,600 sikuea mita.

Na filifilia e le igoa le igoa e ala mai i nisi o fale e sili ona faʻaalia i totonu o le taulaga, e pei o Casa Batlló, Casa Milà poʻo Casa Fuster, o mea uma ia o le fausaga faʻaonaponei ma aloaia faavaomalo.

Casa SEAT o se igoa e fetaui ma tulaga taua o le ai ai i lenei nofoaga autu fou i Barcelona. O le taulaga o se mosaic o fale faʻasolopito ua lauiloa i le lalolagi atoa, ma o latou igoa e fetaui ma le manatu 'fale'

Luca de Meo, Pule Sili o SEAT

I lenei auala, SEAT e faʻaaloalo ia Barcelona, o ona tagata ma le 30 miliona tagata e asiasi i le taulaga i tausaga taʻitasi ma o loʻo faʻaalia i nei galuega faufale.

I le faaopoopo atu i faiga fou i vaega sili ona eseese, Casa SEAT o le a mafai foi ona maua ma maua tala fou fou, faʻatasi ai ma le maualuga o le faʻavasegaina. O le a maua e tagata asiasi i lenei avanoa ni faʻatauga fou faʻatasi ma le tuʻufaʻatasia o tekonolosi fou e ofoina atu ai se tulaga faʻapitoa faʻaletino ma numera e mafai ai e le faʻailoga ona faʻatau atu ana faʻataʻitaʻiga sili ona manaia ma se faʻatulagaga ua fuafuaina mo le faʻamalieina o tagata faʻatau.

Faitau atili