Nissan Laulau II. Mo le fa'atau atu pei o pa'u vevela

Anonim

I le taimi e leʻo faʻatau atu i le US, o le lona lua o augatupulaga o le Nissan 100% eletise eletise, le Leaf, ua uma ona faʻatulagaina o ia lava o se manuia moni! E mafua ona, e tusa ai ma fuainumera na tuʻufaʻatasia e le Iapani i aso taʻitasi Kaban, o le masani a Iapani masani o le a faʻapotopotoina, i le masina muamua o faʻatauga naʻo, 23 afe poloaiga aoga, i Iapani ma Europa. O le mea moni, na fa'atau atu e pei o pa'u vevela!

NISSAN LEAF 2018 PORTUGAL

E tusa ai ma nei lava numera, e le gata o iunite ua uma ona tuʻuina atu, ae faʻapea foʻi ma oka uma na tuʻuina atu ma faʻailoga i le masina muamua o faʻatauga, o loʻo faʻaalia ai e 9600 oka na faia mo le Laulau fou. E ui lava e le mafai e Nissan ona faʻatumu le sili atu i le 3629 poloaiga, ona o le faʻalavelave talu ai nei ma tagata faigaluega e nafa ma le siakiina lelei mulimuli i luga o le laina faʻapotopotoga. O le mea lea, o le isi vaega o loʻo faʻatali mo taavale taʻitasi.

sili atu le faautauta Europa

I le taimi lava e tasi, ma i luga o le konetineta o Europa, o le a mafai e le Iapani ona faʻamalieina se mea e pei o le 4000 poloaiga. O le tau, faʻaopoopo i le 9600 poloaiga na tuʻuina i luga o le maketi i totonu o le atunuʻu, o le a setiina le pa i le 13,600 iunite. Ma matou te fai atu "o le a tuʻu", aua, o le mea moni, o numera na tuʻuina atu e Nissan e sili atu ...

E oo lava i le faia o suʻega muamua ma le lomitusi, na maeʻa ina ua maeʻa le taʻavale i Iapani, na faʻamaonia e Nissan, naʻo le au faʻatau Iapani, na maua, i le masina muamua o faʻatauga - amata ia Oketopa 2 -, 19 000 oka! O le mea lea, mo se taʻavale e iai le tau ulufale o le 3,990,600 yen, e tusa ma le 30,000 euros.

Nissan Laulau

O lea la, ma afai tatou te ave le numera na tuʻuina atu e le gaosiga mai Yokohama e saʻo, o lona uiga, faʻaopoopo tutusa i fuainumera mo le maketi a Europa, na mafai e Nissan ona faʻatau atu, i le masina muamua o maketi i Iapani ma Europa, 23 afe. iunite o lona aiga fou 100% eletise. I le avea ai o se faʻamatalaga, i le aofaʻi o le 2016, i le lalolagi atoa, na faʻatau atu e Nissan le tusa ma le 50 afe Laulau.

E mautinoa lava, o le galuega!…

Faitau atili