Amata malulu. Se Calibra ile 315 km/h? Ioe, e mafai

Anonim

e te manatua pea le Opel Calibrate ? O le coupé faʻalelei e faʻavae i luga o le tupulaga muamua Vectra na faʻalauiloaina i le 1989 ma o se tasi o taavale sili ona aerodynamic i luga o le maketi i lena taimi, ma le Cx i le va o le 0.26 ma le 0.29 e faʻatatau i le faʻasologa. O le faʻaogaina o lenei coupé o le Opel C20XE afi, na faia i le faiga faʻapaʻaga ma Cosworth, lea e pei o se faasologa sa i ai se 150 hp sili ona faʻaaloalo i le taimi i le aspirated version.

Ae o le Calibra o loʻo faʻaalia i le ata FlatOut! ua le toe maua le 150 hp. E ui lava i foliga "tulaga masani", ma totonu o loʻo i ai nofoa taʻaloga tulaga ese, faʻatasi ai ma se laupepa fou ma meafaifaʻaili faaopoopo; i lalo o le pulou tatou te maua ai se lalolagi o eseesega: o le faʻapipiʻiina o se turbo tele e mafai ai e lenei Opel ona ausia se tulaga ofoofogia 455 hp fuaina i le… uili pito i luma - ioe, o lenei Calibra e naʻo le lua uili taʻavale.

Faafetai i suiga ua oo i ai lenei Calibra mafai ona ausia se 315 km/h i le tuuga o le Driver Cup na faia i Pasila (i le taimi na na o le 415 hp). Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i le tala faasolopito o lenei Opel faapitoa, matou te fautuaina oe e matamata i le vitio atoa.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili