Audi A3 1.6 TDI Sportback: E taugata, e manaia!

Anonim

E moni o le Audi A3 1.6 TDI Sportback o loʻo i ai le faʻavae tutusa, le afi tutusa ma vaega tutusa e pei o le tele o faʻataʻitaʻiga i le Volkswagen Group. E i ai mea uma, e moni. Ae e iai foʻi se isi mea. O se mea e sili atu nai lo le vaiaso ma sili atu i le 600 km, na taumafai ai Razão Automóvel e suʻe i luga o le pule o lenei Audi A3 1.6 TDI Sportback faʻapipiʻiina ma se S-Line kit ma le tino i le lanu lanu: paʻepaʻe.

I totonu: faʻaleleia, malosi ma tekinolosi

O le mea moni, o le Audi A3 e ofoina atu se mea e sili atu nai lo le tele o taavale i lona vaega. O le aafiaga “se mea e sili atu” – tatou ta'ua lena… – e amata i le taimi lava tatou te ulufale atu ai i lona fale. O le lelei o le fausiaina o se faʻailoga. O fa'atonuga uma, panels ma fa'auma e agavaa mo se vaega i luga. Fa'alogona e tu'u atu ile va'aiga muamua ma fa'amaonia e ala ile su'ega pa'i fa'aletonu. E lua tuuga lea e pasi ai le Audi A3 ma le tulaga sili.

O le siosiomaga atoa, e pei ona ou fai atu, e faʻaalia le lelei ma le mausali. Ma o le totonugalemu o loʻo faʻamaonia e ala i fofo o loʻo tuʻuina mai, e pei o le dashboard faʻapipiʻiina ma le mata e mafai ona faʻaaogaina e faʻapotopotoina toetoe lava o galuega uma a le taavale. Ua ta'ua e Audi o le MMI (Multi Media Interface), o se faiga e pulea e se pa'i-maaleale pulea rotary o loo i tafatafa o le gearbox. E aoga, aoga ma fa'aoga. Ina ua mavae sina taimi puupuu sa mafai ona matou faagaoioia e aunoa ma le aveesea o matou mata mai le auala. E aoga tele.

Audi A3

Audi A3 1.6 TDI Sportback S Laina

tulaga o le upu mata'i

I fafo, o laina uma o le Audi A3 o loʻo faʻaalia ai le faʻailoga DNA. O loʻo i ai i latou e manatu e leai sona lava faʻasinomaga ona e talitutusa lava ma isi faʻataʻitaʻiga o le mama mama, ae i le isi itu, o lenei tuʻufaʻatasiga faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga e pei o le A4 ma le A6 e mafai ona avea ma aseta mo le A3. i tulaga o ata ma tulaga.

O le Audi A3 e le o vaʻaia e naʻo se isi tagata faʻapitoa o le aiga i le ogatotonu o fefaʻatauaiga, o se faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai se "aura" patino o le faʻaleleia ma le atamai.

Matou te faʻamaonia lenei mea e ala i le tali atu a nisi o uo ma tagata pasi na sili atu le gauai atu i le Audi A3 nai lo le masani mo se taavale i lenei vaega.

Audi A3 1.6 TDI Sportback: E taugata, e manaia! 20856_2

Audi A3 1.6 TDI Sportback S Laina

O le Audi A3 e le o vaʻaia e naʻo se isi tagata o le aiga faʻapitoa i le ogatotonu o fefaʻatauaiga, o se faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai se "aura" o le faʻaleleia ma le faʻapitoa - e le gata ia i latou o loʻo aveina ae faʻapea foʻi ia i latou e vaʻaia i luga o le taavale. auala. O finauga ia e aoga i mea e taua. Ae o nei uiga lelei e pei o le faʻaleleia, faʻapitoa ma le faʻamalosia o le fausiaina e faʻamaonia ai le eseesega o tau o lenei Audi A3 faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga i le vaega.

Dynamics i fuafuaga lelei, afi e fai le galuega.

Po'o ai lava e fa'amoemoe e fa'atau se Audi A3 fa'atasi ma le afi 105hp 1.6 TDI e le fa'amoemoeina le fa'atinoina o galuega. Tuuina atu le malosi o faʻamaoniga o le MQB chassis, o lenei afi e lagona le puupuu. Ae afai o le fati e faia i pao e le tele naua le tulafono o le fisiki poʻo le auala tele, o le 1.6 TDI afi o le filifiliga saʻo. I luga atu o lena, e manaʻomia le tele o le faʻaogaina. Fa'atauga e maualalo - averesi e tusa ma le 5.6L/100Km i luga o se ta'amilosaga fefiloi - ma o le fa'atinoga e fa'amaonia. I le saoasaoa o le taulaga, o le 1.6 TDI o loʻo faʻatinoina le galuega ma se faʻamatalaga lelei ma luga o le alatele e le faʻanoanoa.

Audi A3 1.6 TDI Sportback: E taugata, e manaia! 20856_3

E ui lava ina faaauupegaina i le pusa S-laina, o lenei Audi A3 o loʻo tuʻuina atu pea i latou o loʻo nofoia se fetuutuunaiga faʻamalolo e fiafia i le faʻamafanafanaga i luga o le malosi, e ui lava e le tele se mea e leiloa i lenei fanua. Aua o le axle pito i luma e matua usitaia faatonuga a le avetaavale ma le tua i tua e mulimuli ma le fiafia i le ala e aunoa ma ni patupatu.

Tau mo Audi A3 1.6 TDI Sportback amata ile €28,340. Ae o la matou iunite - e tumu i le toetoe lava o mea faaopoopo uma o loʻo i ai i le Audi catalog - sa i ai le tau mulimuli o le 39,450 euros.

O le tau e totogi mo le mana'o e fa'alelei ma aulelei. Ma o le Audi A3 o loʻo i ai uma i fua faʻatatau ... matua limafoai.

Faitau atili