O le eletise muamua a Jaguar ua uma ona ola

Anonim

Na fa'aalia aloa'ia i Geneva, o le Jaguar I-Pace Concept ua uma ona ta'i le auala mo le taimi muamua.

O totonu o le paka lauiloa o le Olimipeka i Lonetona na faʻaaogaina ai le faʻataʻitaʻiga o le Jaguar I-Pace, o le muamua 100% eletise faʻataʻitaʻiga a le British brand, na faʻaaogaina mo le taimi muamua. O se faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia i le faaiuga o le 2017 i le gaosiga o le gaosiga ma lena o le a amata faʻatau atu i le afa lona lua o le 2018.

O afi eletise e lua, tasi i luga o axle taʻitasi, e mafai ona gaosia le aofaʻi o le 400 hp o le mana ma le 700 Nm o le maualuga maualuga i luga o uili uma e fa. O iunite eletise o loʻo faʻamalosia e se seti o 90 kWh lithium-ion maʻa, lea e tusa ai ma Jaguar e mafai ai ona sili atu nai lo le 500 km (NEDC cycle).

O le eletise muamua a Jaguar ua uma ona ola 20864_1

Ae mo le molia, o le a mafai ona toe maua le 80% o le tau ile naʻo le 90 minute e faʻaaoga ai le 50 kW charger.

Ian Callum, faatonu o le matagaluega o mamanu a Jaguar, faʻamautinoa o manatu faaalia "sa manaia", ma o le atinaʻeina o le I-Pace ua sili atu nai lo faʻamoemoega:

"O le aveina o se taavale faʻataʻitaʻi i luga o auala sa matua taua tele mo le au mamanu. E matua fa'apitoa le tu'u o le ta'avale i fafo, i le lalolagi moni. Na mafai ona matou vaʻavaʻai i le taua moni o le talaaga o le I-PACE ma faʻatusatusaga pe a matou vaʻaia i luga o le auala, faʻatusatusa i isi taavale. Mo a’u ua oo mai le lumanai o le taavale.”

2017 Jaguar I-Pace

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili