Toyota C-HR: Se isi lavea ile ala?

Anonim

O le Toyota C-HR o le fa'ata'ita'iga fa'aalia lea i le fa'ailoga a Iapani i le Geneva Motor Show. Iloa fa'amatalaga muamua o le fa'ata'ita'iga iinei.

Ina ua faalauiloa e Toyota le RAV4 i le 1994, na ia tatalaina se vaega: le SUV. O le Toyota RAV4 o le uluai faʻataʻitaʻiga i se vaega lea ua avea nei ma se tasi o taʻutaʻua i le lalolagi atoa. I le taimi nei, i le 22 tausaga mulimuli ane, ua fa'amoemoe Toyota e toe fa'ailoga i lenei vaega i le fa'alauiloaina o le C-HR fou - o se SUV fa'afefiloi ma se ta'aloga ta'aloga ma le fa'ata'ita'iga e pei ona tatou le'i va'ai i le fa'ailoga Iapani mo se taimi umi.

O le mea moni, o le mamanu e tusa ai ma Toyota o se tasi o malosiaga o le C-HR. O foliga o le coupé ma laina faʻamalamalama lelei e faʻavae i luga o le fausaga fou o le TNGA - Toyota New Global Architecture (na faʻauluina e le Toyota Prius fou) ma faʻamaeʻaina i palasitika uliuli e maua ai le faʻataʻitaʻiga o se foliga sili atu. O le 'au o le faitoto'a pito i tua o lo'o fa'alava, o le taualuga umi ma moli fa'atusa “c” o lo'o fa'aalia ai le fa'asinomaga fou o le ituaiga, e fa'atatau i tagata laiti.

O le Toyota C-HR o le a avea ma taʻavale lona lua i luga o le TNGA platform fou - Toyota New Global Architecture - faʻauluina e le Toyota Prius fou, ma o lea, o le a faʻasoa uma vaega faʻainisinia, amata i le 1.8-liter hybrid engine ma le mana tuʻufaʻatasia. o le 122 hp.

Toyota C-HR: Se isi lavea ile ala? 20865_1
Toyota C-HR: Se isi lavea ile ala? 20865_2

Vaai foi: Le Toyota Prius e le pei o isi ...

E le gata i lea, ua ofoina atu e Toyota se filifiliga penisini 1.2 lita ma le 114 hp e fesoʻotaʻi ma se faʻasalalauga tusi lesona ono-saosaoa poʻo le CVT faʻapea foʻi ma se poloka 2.0 atmospheric ma le CVT transmission, naʻo avanoa i nisi maketi. I le faitalia, o le a maua se faiga e ta'avale uili uma.

Faatasi ai ma lenei faʻataʻitaʻiga fou, o loʻo vaʻaia e le Iapani se faʻaopoopoga tele o faʻatau, e le gata mo uiga lelei o le Toyota C-HR ae faʻapea foʻi ma le mea moni o se vaega faʻatupulaia lea e faʻatauva ma maua ai tupe.

I le tatalaina o le taavale i le Geneva Motor Show, na matou fesili ai i se tasi o ofisa o Toyota pe o le faʻaaogaina o se igoa e talitutusa ma le Honda HR-V (le SUV sili ona faʻatau atu i le lalolagi) o se "faʻafuaseʻi poʻo se faʻaosooso", o le tali lea. 'ata'ata… – fai nei au fa'ai'uga. O le Toyota C-HR o loʻo faʻamoemoe e taunuu i Europa faʻatau oloa mulimuli ane i lenei tausaga.

Toyota C-HR (9)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili