Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid e sili atu i faʻamoemoega: 680 hp o le mana!

Anonim

O le Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid o se faʻamaoniga o le auala e mafai ai ona faʻasese tala. O le Turbo S E-Hybrid e sili ona malosi o le Panamera ma le Porsche o loʻo faʻatau nei.

Na matou faasilasilaina, e leʻi lua vaiaso talu ai, o Geneva o le a matou vaʻaia ai se Panamera E-Hybrid e sili atu le malosi. Ma na faʻamaonia, ae na suia e Porsche le matou vae.

O tala na fa'asino atu i le 4S version o le E-Hybrid, lea o le a fa'aogaina ai le V6's masaga twin turbo V6's Panamera 4S. Te'i! A uma mea uma, o le Stuttgart brand o le a faʻaalia le tumutumu o le laina, le Panamera Turbo S E-Hybrid.

2017 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Tua

O se tu masani mo Porsche e faʻatasi ma le Turbo versions ma le sili atu le malosi Turbo S. O le mea e ofo ai e oʻo lava i le tuʻufaʻatasia o le E-Hybrid version ma le Turbo version.

I se faapuupuuga… mana e avatu ma faatau atu!

I le faʻataʻitaʻiga, o le mea na faia e Porsche o le "faaipoipo" i se afi eletise 136 hp i le 550 hp 4.0 lita twin turbo V8 o le Panamera Turbo, ma maua ai se malosiaga mulimuli tuʻufaʻatasia o le 680 hp i le 6000 rpm ma le 850 Nm o le torque i le va o le 1400. ma le 5500 rpm. O le Panamera sili ona malosi. Tele! Mo le taimi muamua i le laina Panamera, o se plug-in hybrid lea e maua ai le pito i luga i le faʻasologa o le faʻailoga.

O le tuʻuina o solofanua uma i luga o le eleele o se misiona mo le valu-saosaoa PDK lua-clutch gearbox, lea e tufatufaina uma nei malosiaga i au uma e lua.

2017 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid - luma

O faʻatinoga e manino: 3.4 sekone mai le 0-100 km / h ma naʻo le 7.6 sekone e oʻo atu i le 160 km / h, ma le 310 km / h o le saoasaoa maualuga.

Matagofie, pe a manatu o se saloon e tele fua e sili atu i le 2.3 tone le mamafa i luga o le alalaupapa mamafa. Pe a faatusatusa i le Turbo, o le Panamera Turbo S E-Hybrid e 315 kg le mamafa.

O le sili atu o le ballast e faʻamaonia e vaega e manaʻomia mo le faʻaogaina o le eletise. O le pusa maa 14.1 kWh, e pei o le 4 E-Hybrid, faʻatagaina se laina eletise aloaia e oʻo atu i le 50 km. O le Panamera Turbo S E-Hybrid e faʻapea e pulea e le gata ina faʻateleina le faʻatinoga o le Panamera Turbo, ae faʻapea foʻi ona folafola le faʻaitiitia o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina.

2017 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid totonu

Gernot Dollner, e nafa ma le laina Panamera, faʻaalia, o le mea moni, i le va o le 38 ma le 43 kilomita i le eletise eletise e mafai. Ma o le taumafaina e tatau ona i ai i le va o le 12.8 l/100 km ma le 7.1 l/100 km. E mamao mai le numera tele o le taamilosaga NEDC aloaia: 2.9 l / 100km ma naʻo le 66 g CO2 / 100km.

FESOASOANI: Porsche Panamera Sport Turismo o le a faʻaalia i Geneva

O le Panamera Turbo S E-Hybrid ua uma ona maua i nisi o maketi, ma o le a maua foi i le Executive version, le tino umi i le faʻataʻitaʻiga. O le a mafai ona tatou vaʻaia ola i Geneva, lea o le a tatou vaʻai ai mo le taimi muamua i le Panamera Sport Turismo, o le van e leʻi tupu muamua.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili