Porsche. Convertibles o le a sili atu ona saogalemu

Anonim

O le Stuttgart brand e sau ma mea fou e tusa ai ma le saogalemu: o se taga ea fou mo le A-poutū.

O le pateni na fa'atagaina e Porsche i le fa'ai'uga o le tausaga talu ai, ae na'o le taimi nei na fa'amaonia e le USPTO (United States Patent and Trademark Office). O se taga ea fou ua fa'apipi'iina i luga ole poutū A, e pei ona fa'aalia i ata o lo'o i lalo. I se isi faaupuga, o se masini saogalemu passive e mafai ona sili ona aoga i faʻataʻitaʻiga liliu.

O le leai o se taualuga i luga o lenei ituaiga o galuega a le tino e mafai ona faʻaitiitia ai le saogalemu o mea liliu mai i nisi o faʻalavelave faʻafuaseʻi, ona e mafai ona solomuli tele pou. A faʻapipiʻiina, o le taga ea e ufiufi atoa le A-poutū, puipuia tagata nofoia mai se aʻafiaga e ono tupu.

VITIO: Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Le isi "Tupu o le Nürburgring"?

O lenei masini o le a, ioe, e mafai ona faʻaauupegaina e le gata o Porsche convertibles ae faʻapea foʻi ma tapuni tino. E mafai ona avea o se fofo aoga e foia ai se tasi o suʻega sili ona faigata pe a oʻo mai i le saogalemu paʻu: o le laʻititi laʻititi.

Faʻatinoina e le Inisiua Inisiua mo le Saogalemu Auala Tele (IIHS) i Amerika, e aofia ai se faʻalavelave i luma i le 64 km / h, lea e naʻo le 25% o le pito i luma o le taavale e faʻafesoʻotaʻi ma le pa. O se vaega itiiti e mitiia uma le malosi o le faʻalavelave, lea e manaʻomia ai taumafaiga faʻaopoopo i se tulaga faʻavae.

I le faʻatusatusaina, i se faʻataʻitaʻiga masani o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, e pei o le EuroNCAP, 40% o le ulu e paʻu i le pa, faʻateleina le vaega e mafai ai ona faʻaumatia le malosi.

I lenei ituaiga fete'ena'iga e sili atu ona faigata, e matele lava ina fa'ase'e le ulu o le dummy i le itu o le taga ea pito i luma, ma fa'atupula'ia ai le lamatiaga o feso'ota'iga malosi i le va o le ulu ma le pou A. o manu'a i tagata o lo'o i ai.

O loʻo tumau pea le vaʻaia pe (ma o afea) e oʻo atu ai lenei fofo i faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili