Alfa Romeo Tonale taunuu i le 2022. O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Italia SUV?

Anonim

O le 2019 na matou iloa ai le Alfa Romeo Tonale , e pei lava o se taʻavale faʻaalia, lea na faʻamoemoeina le SUV fou o le Italian brand mo le C-segment, faʻatulagaina i lalo ifo o le Stelvio e suitulaga faʻafuaseʻi le Giulietta.

E tatau ona faʻalauiloa i lenei tausaga, ae ina ua maeʻa le tuʻufaʻatasiga i le va o FCA ma Groupe PSA, lea na matou maua ai le taavale fou Stellantis, na tonu ai e tolopo le Tonale fou i le 2022, e ala i le faʻatonuga a le Pule Sili fou o Alfa Romeo, Jean. -Philipe Imparato (lea na taʻitaʻia muamua Peugeot).

O le mafuaʻaga autu i tua atu o le tolopoina, e pei ona lipotia e le Automotive News ia Aperila talu ai, e faʻatatau i le faʻatinoina o le plug-in hybrid variant, lea e leʻi faʻamaonia ai Imparato.

Alfa Romeo Tonale ata sipai

Toe fo'i i le fale

O le Tonale o le a gaosia i Pomigliano d'Arco, Italia, o se fale gaosi oloa na fausia e Alfa Romeo ma tatalaina i le 1972 e gaosia ai le Alfasud. Ma faʻaauau pea ona gaosia faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga seia oʻo i le 2011 (o le mulimuli o le 159). Talu mai lena taimi, o le fale gaosi oloa na o le gaosiga o le Fiat Panda o loʻo iai nei, o lea o le gaosiga o le Tonale e faʻailogaina ai le toe foʻi mai o Alfa Romeo i Pomigliano d'Arco.

Sei o tatou manatu o le plug-in hybrid Tonale o loʻo faʻaaogaina vaega tutusa e pei o le Jeep Compass (ma Renegade) 4xe, faʻataʻitaʻiga lea e faʻasoa ai e le Italia SUV lona tulaga (Small Wide 4X4) ma tekinolosi.

O faʻataʻitaʻiga Jeep e lua ituaiga o le plug-in hybrid system, faʻatasi ai ma le sili ona malosi o le tuʻufaʻatasia o le afi 180hp 1.3 Turbo faʻapipiʻi i luma ma se afi eletise 60hp o loʻo faʻapipiʻi i luga o le axle tua (lea e faʻamaonia ai le taʻavale e fa uili).

I le aofaʻi, o loʻo i ai le 240 hp o le maualuga tuʻufaʻatasia malosi, lea e mafai ai e le Tapasa ma le Renegade ona oʻo i le 100 km / h i le na o le fitu sekone, faʻatasi ai ma le 11.4 kWh maa faʻatagaina i le va o le 43 km ma le 52 km o le eletise eletise (faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma versions). Tulaga e mafai ai ona tatou maua se manatu i mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai Tonale.

Alfa Romeo Tonale ata sipai

Ae ui i lea, o lea ua tuʻufaʻatasia i Stellantis, o le Alfa Romeo Tonale e maua ai foʻi le tauvaga fou i totonu, i le tulaga o le Peugeot 3008 HYBRID4, o se faʻataʻitaʻiga na atiaʻe ina ua avea Jean-Philipe Imparato ma ulu o le faʻailoga Farani.

O lenei mea e le gata e oʻo atu i le 300 hp o le maualuga tuʻufaʻatasia mana, ae faʻamaeʻaina le 0-100 km / h i lalo ifo o le ono sekone, faʻasalalau foi le eletise eletise o le 59 km. E tatau ona maua e Tonale le "muso" e fetaui pe sili atu i lona "tausoga" Farani fou.

O afea e taunuu ai?

E ui i le tuai, e leʻi umi ae tatou iloa le Alfa Romeo Tonale fou, o se faʻataʻitaʻiga e folafola mai e taua tele mo le manuia o le ituaiga. Atonu o le a tatou vaʻaia pea aʻo leʻi faʻaiʻu le tausaga, ae o lona faʻatauga o le a amata faʻamaonia i le kuata muamua o le 2022.

Alfa Romeo Tonale ata sipai
O le taimi lea na mafai ai ona maua se vaaiga i totonu o le SUV fou mai Alfa Romeo.

Mo le taimi nei, o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaauau pea ona "puʻeina", i lenei tulaga i Italia, lea o loʻo "tauaveina" le tele o faʻailoga.

Afai o le uluai faʻataʻitaʻiga 2019 (lalo) na tuʻuina mai ai se ata manino o le aofaʻi atoa ma foliga o le SUV i le lumanaʻi, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe fia le tele o ana faʻamatalaga sili ona viia - e pei o le togafitiga na tuʻuina atu i luma ma tua optics - o le a faia. i le fa'ata'ita'iga o le gaosiga .

Alfa Romeo Tonale taunuu i le 2022. O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Italia SUV? 1664_4

Faitau atili