Volkswagen Passat 2015 e ABT Sportsline

Anonim

Faatasi ai ma le Geneva Motor Show ua latalata mai ma le tele o laa, na filifili ai le ABT Sportsline e tuʻuina atu mea o loʻo teuina mo le Volkswagen Passat 2015.

ABT Sportsline o se tasi o kamupani e sili ona masani i le saunia ma le faʻatulagaina o taavale Siamani. O le sailia e faʻamalieina le tele o tagata faʻatau e manaʻo e faʻaopoopo ni lagona i laina o le Volkswagen Passat 2015, o lenei tagata sauniuni o le a faʻalauiloa se pusa faʻalelei e aofia ai: laugutu i le pito i luma, ufiufi faʻata, uili ABT faʻapitoa, sakete pito, faʻamau. te'i tua ta'aloga ma mulimuli ane, fa'apipi'i se tama'i spoiler i luga o le ogalaau.

pasi abt 3

Le faʻatinoga o le Volkswagen Passat 2015 e leʻi faʻagaloina ma mo le afi 240hp 2.0 TDI, ABT faʻatulagaina se faʻaopoopoga o le 40hp i le mana e faʻaaoga ai se reprogramming eletise.

O se talosaga e mafai ona talisapaia "ola ma lanu" e i latou uma e asiasi i le Geneva Motor Show i le vaiaso a sau. O i latou e le maua le avanoa e alu ai i le faʻaaliga a Suiselani e mafai ona faʻamoemoe i taimi uma Razão Automóvel iinei poʻo luga ole matou Facebook.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

Volkswagen Passat 2015 e ABT Sportsline 20956_2

Faitau atili