O le a le mea ua uma ona iloa e uiga i le isi Eletise Mini?

Anonim

Ua mavae le tolu masina talu ona faʻalauiloa e Mini lana muamua hybrid, le Mini Cooper SE Countryman All4, lea ua lata ona taunuu i Potukale. Ole fuafuaga ole eletise a le BMW Group, lea e tele na taʻua, o le a oʻo i lona tulaga maualuga (i le British brand) i le 2019.

E naʻo le lua tausaga mai le taimi nei o le a tatou iloa, i auiliiliga, le muamua eletise Mini faʻataʻitaʻiga. O le mea moni, o le faʻailoga muamua i totonu o taavale eletise na faia i le 2009, faʻatasi ai ma le Mini E prototype (i ata), lea na fesoasoani i le faʻamaoniaina o tekinolosi e taua tele mo le atinaʻeina o le BMW i3.

Na faʻamaonia e le BMW Group i lenei vaiaso le Eletise Mini o le a gaosia i le fale gaosi oloa i Oxford , i matu o Lonetona, ae o le 100% eletise eletise o le a gaosia i Bavaria i le Dingolfing ma Landshut laau.

Mini E mai le 2009

Ina ua maeʻa, i taimi ua mavae, ua matou lipotia mai o le faʻataʻitaʻiga fou o le a ese mai le isi Mini, ua faʻamaonia aloaia nei. le Mini Eletise i le lumanaʻi o le a avea ma se fesuiaiga o le faʻataʻitaʻiga tolu-faitotoa o loʻo iai nei. Mo le taimi nei, e itiiti pe leai se mea e iloa e uiga i faʻamatalaga. O le mea lea, o le fa'ai'uga e fa'atumauina le gaosiga i totonu o le "Leleele o Lana Tupu" e fa'amaonia.

O la matou faiga fa'akomepiuta e fa'afou e fou ma mafai ona vave tali atu i suiga i mana'oga o tagata fa'atau. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le gaosiga o vaega mo afi eletise vave ma lelei, e tusa ai ma le evolusione maketi.

Oliver Zipse, BMW Group Head of Production

I se faʻamatalaga, o loʻo taʻua ai e le BMW Group o le faʻamoemoe o le, i le 2025, i le va o le 15-25% o le aofaʻi o faʻatauga o le a avea ma taʻavale eletise - 100% eletise ma hybrid e aofia ai. E ui lava ou te ioe o tulafono faatonutonu, faʻamalosia ma atinaʻe i totonu o atunuʻu taʻitasi e mafai ona matua aʻafia ai le fua o le eletise o faʻataʻitaʻiga i maketi taʻitasi.

Le itiiti ifo i le maketi a Peretania o lenei suiga o le a faia i le vave e mafai ai, e tusa ai ma fuafuaga a le malo o Peretania, lea faatoa faʻaalia. Iloa atili iinei.

Mini E

Faitau atili