Ford. O le su'eina o se su'ega e aunoa ma le alu ese mai le fale o le a avea ma mea moni (virtual).

Anonim

Ua i o tatou luga le vaitau o mea moni faʻapitoa, ma o faʻatau oloa e pei ona tatou iloa o loʻo i ai o latou aso.

O le taunuu mai o le virtual reality (VR) ua folafola mai e matua suia le auala o le a tatou vaʻai ai i tekinolosi i le lumanaʻi tausaga. I le tulaga o Ford, e sili atu nai lo le tuʻufaʻatasia o mea moni i le auala e mamanuina ai ana taʻavale (lea e le manaʻomia ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa), o le American brand ua amata nei ona suʻesuʻeina pe faʻafefea ona suia e lenei tekinolosi le faʻatauga faʻatau.

"E faigofie ona mafaufau i se tasi e manaʻo e faʻatau se SUV, e mafai ona taumafai e ave le taʻavale i se suʻega faʻataʻitaʻiga i luga o faʻamaʻi toafa e aunoa ma le tuua o le mafanafana o lo latou lava fale. E faʻapea foʻi, afai o loʻo e i le maketi e suʻe se taavale a le taulaga, e mafai ona e i ai i le fale, malolo ma ofuina ofu moe, ma faʻataʻitaʻi le tietie i le aʻoga i le itula e faanatinati ai, pe a uma ona momoe tamaiti."

Jeffrey Nowak, Ulu o le Global Digital Experience i Ford

FESOASOANI: O le auala lea e galue ai le Ford Fiesta Pedestrian Detection System fou

E pei ona uma ona e maitauina, o le faʻamoemoe o le suia lea o le asiasiga masani i faʻatau oloa ma le suʻega faʻataʻitaʻiga ma se poto masani e ala i mea moni, o se auala o le a mulimulitaʻia foi e le BMW.

O le mafuaaga lena o loʻo suʻesuʻeina ai e Ford le tele o tekinolosi faʻatekonolosi ma faʻateleina, fatuina holograms numera mo le lalolagi moni. O lenei tekinolosi e mafai ona "i totonu o le isi sefulu tausaga" e mafai ai e tagata fa'atau oloa ona fegalegaleai ma le ta'avale i le latou avanoa. Ma mo le toatele, o le mea sili ona faigofie o le nofo i luga o le sofa i le potu malolo!

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili