Toe taui ma sui o le 80's? Leai, na'o se fa'atautu'i e tumu i ta'avale miti

Anonim

O loʻo oʻo mai se faʻatautuʻi faʻapitoa mo i latou uma e pei o matou, mapu pe a latou vaʻai i se taʻavale taʻavale mai le 80s poʻo le 90s o le seneturi talu ai. Fa'atulagaina e le kamupani fa'atautu'i a Peretania Classic Car Auctions, o le fa'atautu'i lea o lo'o tatou talanoa ai o le a faia ia Tesema 1 ma o le a fa'aalia ai ni fa'ata'ita'iga fa'apitoa.

Faatasi ai ma taavale e pei o a Renault 5 GT Turbo , a BMW M3 E30 fa'apea fo'i ma kopi o le lua o ta'uta'ua “fa'ailoga tagata”, a Ford Capri o le a Opel Palanikeke , o le mea faigata o le aua neʻi taʻitaʻiina i tatou e le manaʻo e ofo i taavale uma e sau.

I le faaopoopo atu i nei taavale taʻaloga sili atu taugofie, o faʻataʻitaʻiga mai Aston Martin, Jaguar ma Porsche o le a faʻatau atu foi. O le fa'atautu'i o le a faia i le nofoaga autu o mea na tutupu i Warwickshire, UK. E ui lava o le lisi atoa o taavale o le a faʻatau atu o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi a le auctioneer, na matou filifili e faʻasaoina oe le galuega ma matou filifilia taavale e fitu matou te fia faʻatau, vaʻai pe e te malilie i la matou filifiliga.

Renault 5 GT Turbo (1988)

Renault 5 GT Turbo

Tatou amata la tatou lisi i lenei Renault 5 GT Turbo . E ui lava i le mea moni e faapea o le toatele ua faanoanoa ua pauu atu i le uʻumea o le fati leaga, e mafai lava ona maua nisi kopi i le tulaga muamua. Ole mea lea e fa'atau atu ile Tesema 1 o se fa'ata'ita'iga lelei lea.

Fa'aulufale mai Iapani ma le agavale agavale e na'o le 43,000 km ile odometer. O loʻo iai foʻi se seti fou o paʻu na faʻapipiʻiina ma e ui lava o le talafaasolopito o le tausiga e naʻo se vaega, fai mai le faʻatautuʻi na maua e lenei mea se iloiloga talu ai nei, ua sauni e taʻavale.

Taua: 15 afe i le 18 afe pauna (16 afe i le 20 afe euros).

BMW M3 E30 (1990)

BMW M3 E30

E maua fo'i ile fa'atautu'i lea BMW M3 E30 , lea e foliga mai ua leva ona pasia lona fa'aititia o tau. O lenei taʻavale taʻavale Siamani na maua se galuega vali fou i le 2016, o se toe faʻaleleia atoatoa, e aofia ai le faiga taofi. A'o atoa ua ufitia le 194 000 kilomita i lona olaga atoa, ae o le BMW matou te le manatu o se faafitauli tele lea.

Taua: 35 afe i le 40 afe pauna (39 afe i le 45 afe euros).

Porsche 911 SC Targa (1982)

Porsche 911 SC Targa

Le tasi lea Porsche 911 SC Targa talu ai nei o le autu o le toe faʻaleleia i le aofaʻi o 30,000 pauna (e tusa ma le 34,000 euros) ma e iloga lenei mea. I le tulaga le mama ma le afi toe fausia lenei Porsche folafola e tumau le tele o isi tausaga, o se tau mautinoa o se tupe teufaafaigaluega. O lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻiina i le afi 3.0 l ma le pusa faʻataʻitaʻi ma ua ufiufi e tusa ma le 192 000 km, ae ia manatua na toe faʻaleleia, ina ia naʻo le tau o le maila i le talafaasolopito o le taavale.

Taua: 30 afe i le 35 afe pauna (34 afe i le 39 afe euros).

Ford Tickford Capri (1986)

Ford Capri Tickford

E lauiloa e le toatele o le Mustang Europa, le Ford Capri ose manuia tele i Peretania. O lenei faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuʻuina atu mo le faʻatautuʻi, e faʻapipiʻiina i le Tickford aesthetic kit (faʻafetai tele i ona fanua mamalu) ma maua ai se ea malosi tele. E tusa ma le 91 000 kilomita o loʻo ufiufi ma e naʻo le manaʻomia o ni galuega i le tulaga o faletupe e i ai i se tulaga o tauvaga.

O lo'o i ai se afi 2.8 V6 fa'amalosia e se turbo e maua ai le 200 hp. O lenei Capri ua faʻapipiʻiina foʻi ma Bilstein faʻalavelave faʻafuaseʻi, o se mea e loka ai le tagata lava ia ma faʻaleleia taofi. O lenei kopi o se tasi o na o le 85 na gaosia, o lea e mafai ai ona manatu o se tupe faʻaalu manaia ona o lona seasea.

Taua: 18 afe i le 22 afe pauna (20 afe i le 25 afe euros).

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Opel Blanket GTE Exclusive (1988)

Opel Blanket GTE Fa'apitoa

I le vaitau o le 70 ma le 80 o le seneturi talu ai le Opel Palanikeke o se tasi o tauva autu o le Ford Capri. O lenei faʻataʻitaʻiga sa i lima o le tagata lava e tasi mo le 26 tausaga ma e mai i le tausaga mulimuli o le gaosiga o le Manta (1988), na ufiufi ai le 60,000 km. Fa'aauupegaina i le 2.0 l 110 hp afi, o lenei Manta o lo'o i ai fo'i le tulaga Fa'apitoa o meafaigaluega ma se pusa o le tino mai Irmscher, lea e ofoina atu moli fa'alua, se fa'aleaga tua ma nofoa Recaro.

Taua: 6 afe i le 8 afe pauna (9600 i le 13 afe euros).

Volkswagen Golf GTI Mk2 (1990)

Volkswagen Golf GTI Mk2

A maeʻa taʻavale taʻavale e lua i tua matou te aumaia ia te oe se sui o le vevela vevela. O lenei Golf GTI Mk2 e na'o le 37,000 kilomita o lo'o ufiufi i lona olaga atoa ma o lo'o i ai se tala fa'asolopito atoa. O loʻo faʻapipiʻiina i le 1.8 l 8-valve engine ma foliga sauni e ufiufi le isi 37,000 km e aunoa ma se faʻafitauli.

Taua: 10 afe i le 12 afe pauna (11 afe i le 13 afe euros).

Audi Quattro Turbo 10v (1984)

Audi Quattro

Afai o oe o se tagata fa'afiafia, o le Audi Quattro Turbo lea o le filifiliga sa'o. E tusa ma le 307 000 kilomita ae aua le fefe i le maila. Na valiina i le lua tausaga talu ai, o le Audi lenei o loʻo i ai se faʻamaumauga faʻaleleia e oʻo mai i le taimi nei ma foliga sauni e faʻafeiloaʻi le auala i aso taʻitasi poʻo soʻo se faʻalapotopotoga.

O lenei ata mai le lalolagi o faʻatasiga ua faʻapipiʻiina i le 2.1 l, 10-valve in-line five-cylinder engine tuʻufaʻatasia ma se pusa faʻataʻitaʻi ma le 200 hp.

Taua: 13 afe i le 16 afe pauna (14 afe i le 18 afe euros).

BMW 840Ci Sport (1999)

BMW 840 Ci Ta'aloga

I le fa'ai'uga na matou tu'u ai ia te oe le ta'avale aupito lata mai oa matou filifiliga uma. I le taimi o le a oʻo mai le BMW 8 Series fou, e le mafai ona tatou faʻaseseina i laina matagofie o lona muamua. Le tasi lea BMW 850 ci Ta'aloga e sau mai se vaitau na fausia ai pea e le Siamani ni ta'avale lelei (e le pei o le BMW X7).

Faʻapipiʻiina i le 4.4 l V8 afi ma le lima-saosaoa otometi gearbox, o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai foi uili Alpina ma faʻailoga eseese a le faiaoga.

Taua: 8 afe i le 10 afe pauna (9 afe i le 11 afe euros).

Faitau atili