Amata malulu. Ole limousine fou lea a Vladimir Putin

Anonim

E itiiti se mea e iloa e uiga i le limo fou, ma putin e faia e aunoa ma le Mercedes-Benz S600 Pullman seia oo mai i le taimi nei i galuega tauave. O ona faʻamatalaga o le a faʻasalalau lata mai, e tusa ai ma nisi o faʻasalalauga i le lotoifale. Ae o le manatu o le limousine fou a Vladimir Putin na mamanuina ma fausia i Rusia.

O le atinaʻeina o le Kortezh (train) poloketi na faʻatinoina e le State Research Center NAMI i le galulue faʻatasi ma le kamupani taʻavale Sollers, ma amata i le 2012. O le mea moni, o le limousine o le tagata muamua lauiloa o se aiga fou o faʻataʻitaʻiga taʻavale. - o lo'o fuafua fo'i se saloon ma se tama'i va'a - e maua uma mai i le tulaga lava e tasi.

I le faaopoopo atu i le tautuaina o fuainumera sili ona maualuga o le setete, o nei faʻataʻitaʻiga o le a faʻatau atu, gaosia e tusa ma le 250 i le 300 iunite i le tausaga mai le 2019, i lalo o se faʻailoga fou o le a taʻua. aurus - so'oga o le Latina "aurum" o lona uiga o le auro, ma le "rus", puupuu mo Rusia. I Rusia, o le poloketi Kortezh o loʻo vaʻaia o le toe fanauina o le fale gaosi oloa taugata ua leva ona moe.

Aurus, Vladimir Putin's Limousine

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili