Amata malulu. O le SUV a Mercedes Maybach o le ai ai lona lava manogi ...

Anonim

Faʻatulaga e amata i lenei tautoulu, o le Mercedes-Maybach SUV i le lumanaʻi (o ona foliga na faʻamoemoeina i le 2018 Beijing Motor Show i le Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury prototype) o le a avea ma tali a le faʻailoga taugata i le manuia o faʻataʻitaʻiga e pei o le Bentley Bentayga poʻo le Rolls-Royce Cullinan.

I le taimi nei, ina ia feagai ma faʻataʻitaʻiga e lua a Peretania, Mercedes-Maybach e le faʻasaoina ni taumafaiga ma e oʻo lava i folafolaga e ofoina atu totonu o lona SUV i le lumanaʻi se manogi o ia lava, faʻamatalaina o le "fugalaau ma le malamalama, faʻapipiʻiina i se tusi vaivai o paʻu ma lauti vevela. (…) i totonu o se moega o vao masani”.

Mo le taimi nei, o se tasi lea o nai faʻamatalaga o loʻo maua e uiga i le SUV i le lumanaʻi o Mercedes-Maybach, e leʻi iloa pe o le a eletise pei o le prototype na faʻamoemoeina.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taimi nei, e naʻo le iloa pe faʻafefea ona tali atu le maketi Saina (o se tasi o sini autu o le SUV i le lumanaʻi o Mercedes-Maybach) i lenei manogi, aemaise lava pe a tatou manatu ua uma ona faʻatagaina iina. aua le avea ma tagata fiafia tele o le masani "sagigo taavale fou".

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili