Audi A8 fou e tuʻuina atu se tietiega i se malo faʻapitoa i Los Angeles

Anonim

O le Audi Summit i Barcelona e itiiti ifo i le lua vaiaso le mamao. O iina o le a tuʻuina atu ai le tupulaga fou o le Audi A8, i le aso 11 o le masina a sau. I le faʻatalitali atu i le faʻaaliga tele, na auai Audi i le faʻalauiloaina o le ata tifaga Spider-Man: Homecoming, le poloka fou mai Marvel na tatalaina ananafi i fale tifaga Amerika.

Ma o le mea moni, e toʻalua le au faʻataʻitaʻiga o le ata - Robert Downey Jr. (Tony Stark) ma Jon Favreau (Happy Hogan) - na taunuu i luga o le kapeta mumu e tietie i se faʻataʻitaʻiga o le mama, le Audi R8 Spyder V10. Ae o le tulaga maualuga o le aoauli na faʻaagaga mo le pito i luga o Siamani o le laina.

I lalo o le pulou o le Audi A8 sa i ai le fetu tele o le tifaga, i le "aano ma le toto", o le na faʻasoa le malamalama ma le pulega Siamani:

E uiga i le taʻavale lava ia, o le faʻataʻitaʻiga fou na faʻaalia i Los Angeles ua faʻapipiʻiina atoa (o se faʻataʻitaʻiga sili generis ...). Ae ui i lea, o ata e tuʻuina atu ia te oe se manatu pe faʻafefea ona mamanuina le A8 fou, aemaise lava i le pito i tua, lea o loʻo tamoʻe faʻalava le ave o le moli o le LED i luga o le ogalaau.

Mo le vaega o totoe, o le a mafai ona tatou faʻamoemoeina i luga o le faʻapipiʻi faʻatekonolosi sili ona maualuga i totonu o se Audi faʻataʻitaʻiga, maualuga maualuga o le nofoia ma le faʻamaualuga faʻatulagaina pe a faʻatusatusa i lona muamua ma se eletise eletise fou 48-volt. Ina ia iloa auiliili le Audi A8, e tatau lava ona tatou faatali seia oo i le 11th.

Audi A8

Faitau atili