Audi A8 e avea ma muamua 100% taavale tutoʻatasi

Anonim

O tala lata mai e faasino i le isi augatupulaga Audi A8 o loʻo tutoʻatasi atoatoa.

Le isi augatupulaga o folafolaga pito i luga a Audi. Ua uma ona iloa o se tasi o malosiaga o le faʻataʻitaʻiga Siamani fou o le a avea ma taʻavale lagolago, ae e foliga mai o le Audi A8 fou o le a mafai ona ave le 100% autonomously.

O le Ingolstadt brand o loʻo atinaʻe se tekonolosi - e mafai ona taʻua o le "Traffic Jam Assist" - e mafai ona pulea le taʻavale e aunoa ma se faʻalavelave avetaʻavale e oʻo atu i le saoasaoa o le 60km / h, poʻo le 130km / h i lalo o le vaavaaiga a le avetaavale. Mo le taimi nei, o le tapulaʻa tele i lenei faiga e le o se mea faʻapitoa ae o le tulafono, talu ai e le faʻatagaina taavale e faʻasalalau i Europa i le 100% autonomous mode.

VAAI FOI: O le tupulaga fou a Audi o masini V8 e mafai ona mulimuli

E tusa ai ma tala lata mai, o le tekonolosi fou na atiae e Audi - o se faailoga lea i le faaiuga o le tausaga talu ai na maua ai le faafanua ma nofoaga o auaunaga a Nokia - o le a mafai ona mataʻituina amioga a le avetaʻavale, le faʻaogaina o le taʻavale i se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O nei mea uma e fa'afetai ai i se mea pu'eata i totonu o le potu, na fa'atulagaina i faiga fa'apa'aga ma tagata popoto i fa'ainisinia ea.

O le a mafai foi e le faiga ona tauloto le tele o auala masani o avetaavale taitasi o le taavale. O le amataga o lenei faiga ua fuafuaina mo le Audi A8 fou, le faʻailoga faʻatekonolosi, lea e tatau ona faʻalauiloa i le faaiuga o le tausaga a sau.

Ata: Audi Prologue Avant Concept Punavai: Ta'avale ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili