Audi RS Q8 Concept i lona ala i Sineva

Anonim

O le matagaluega o taaloga fou a Audi ua sauni e aumai le au tauva i le lumanaʻi o le Mercedes-AMG GLE 63 ma le BMW X6 M i le Geneva Motor Show.

O le 2017 lomiga o le Geneva Motor Show e foliga mai e matua taua tele mo le fou fou a Audi matagaluega taʻaloga, le quattro GmbH. I le faʻaopoopoga i le faʻalauiloaina o le Audi RS5 ma le RS3 fou, e mafai ona faʻaopoopoina se manatu fou i lenei mea. latalata i le gaosiga lomiga: le Audi RS Q8.

O le taʻaloga taʻaloga o le Q8 manatu (i ata), lea na faʻaalia e le Siamani i le Detroit Motor Show mulimuli. E le pei o lenei, o le Audi RS Q8 o loʻo faʻamalosia naʻo le afi afi: o se afi malosi 4.0 V8 ma sili atu i le 600 hp - mana e tatau ona tuʻuina le RS Q8, i tulaga o faʻatinoga, i luga o le tulaga tutusa ma le GLE 63 ma le X6 M Faatasi ai ma nei fuainumera o le a le faigata i le faʻataʻitaʻiga Siamani ona oʻo i le 0-100km/h i lalo ifo o le 4.5 sekone ma oʻo i le maualuga maualuga i luga atu o le 270 km/h.

E LE'I MISIA: Lucid Air: Ua savali le fili a Tesla… ma ua tafetafea.

E tatau ona faʻamoemoe e tusa ai ma le faʻatulagaina, o le gaosiga o le RS Q8 o le a tutusa lelei ma le manatu o le a tatou mauaina i Geneva - o le a iai iina le 'au a Razão Automobile. Fa'atusatusa i le SQ7, e tatau ona fa'amoemoeina se tino pu'upu'u, fa'atasi ai ma le pito i lalo pito i tua (coupé style) ma le lautele la'ititi o le ala.

I totonu, i le faaopoopo atu i le foeuli ma nofoa taʻaloga, o le RS Q8 e faʻamoemoe e faʻaogaina le tekinolosi tutusa tatou te maua i le isi augatupulaga Audi A8.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili