Aisea ua i ai 'auala gaogao' i Sikotilani?

Anonim

O ata o auala faʻafefe e mafai ona e vaʻaia e mai le nuʻu o Arnprior, Sikotilani ma, e ese mai le mea e foliga mai, e le o se faʻailoga o le le agavaa i le makaina o le auala. O le mafuaaga o nei faailoga i luga o le auala e faamoemoe, ua faia mo le manuia o saogalemu i auala.

I Sikotilani, pei o le tele o isi atunuʻu, o le saoasaoa i totonu o nuʻu o se faʻafitauli o loʻo i ai nei ma e faʻafefe ai, o le aulotu o Arnprior na filifili mo se isi, e oʻo lava i le amataga, fofo.

Nai lo le tuʻuina o radar natia poʻo puʻu i le 50 mita uma, o le vaifofo na maua o faʻailoga "galue" (i le zig-zag) e oʻo lava i luga o vaega o auala saʻo atoatoa.

Auala vavao Sikotilani

I le talitonuga, o nei faʻailoga auala - faʻatasi ai ma se lanu piliki iloga fafo - faʻamalosia le avetaʻavale e faʻaitiitia le saoasaoa, tusa lava pe le iloa.

I le fa'ata'ita'iga, talu ai ona toe fa'aola, o lenei auala e fa'atapula'a le saoasaoa o le 30 mph (48 km/h) ua va'aia le to'aitiiti ma le to'aitiiti o ave ta'avale e saosaoa, aemaise lava i le po. Ua ausia le misiona!

Faitau atili