O Carina Lima o le pule fiafia o le Koenigsegg One muamua:1

Anonim

O le avetaavale Potukale, na fanau i Angola, na faʻatauina le muamua o le fitu iunite o le Koenigsegg One: 1, o le taʻavale sili ona televave i le lalolagi i le 0-300km / h. E na'o le 11.9 sekone!

Ua ta'uta'ua i luga o le ala mo lana sitaili fa'atauva'a ma le 'ese'ese ona o lona fa'a'ese'ese, ua fa'ato'a mauaina e Carina Lima le Koenigsegg One:1 muamua a le lalolagi. O le chassis #106 - o le muamua o se gaosiga faʻatapulaʻa i le fitu iunite - o le tasi lea o le a tuʻuina atu i inisinia o le Swedish brand e faʻatino suʻega atinaʻe a le Tasi:1. O le iunite foi lea na faʻaalia e Koenigsegg i le 2014 lomiga o le Geneva Motor Show.

O le taimi na faʻasoa ai e le pailate Potukale lana meataalo lata mai i luga o lana faʻamatalaga Instagram:

One love ❤️ #koenigsegg#carporn#instacar#lifestyle#life#love#fastcar#crazy#one1

Uma foto publicada por CARINA LIMA (@carinalima_racing) a

Matou te manatua le Koenigsegg One: 1 mai Carina Lima o se taʻavale gaosiga (matua faʻatapulaʻa), fau lima, faʻatapulaʻa i le 7 iunite ma faʻapipiʻiina i se afi malosi 1,360 hp 5.0 twin-turbo V8. Tasi:1 mamafa? E 1360 kg tonu. O le mea lea o lona igoa One:1, o se faʻamatalaga i le fua o le mamafa-i-malosi o le Swedish bolide: tasi le solofanua mo kilokalama uma o le mamafa. O se taavale e tumu i talaʻaga ma mea faʻapitoa na faʻapea na maua mo le tusa ma le 5.5 miliona Euro.

O le a tatou va'ai i le Koenigsegg One:1 lea o lo'o ta'avale i luga o auala a le atunu'u? E mafai. Ae mo le taimi nei, o loʻo ave e Carina Lima lana meataalo lata mai i luga o magaala o Monaco, lea na ia faʻafefe ai soʻo se mea e alu i ai. I le taimi nei, o lo'o tauva Carina Lima i le Lamborghini Super Trofeo Europa, mo le 'au a Imperiale Racing, fa'asoa se Lamborghini Huracan ma Andrea Palma, Pagani su'ega aveta'avale.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili