AC Schnitzer ACL2: fa'alogo Siamani

Anonim

O le tagata sauniuni Siamani na tuʻuina atu i Geneva le AC Schnitzer ACL2, o se faʻataʻitaʻiga faʻavae i luga o le BMW M235i Coupé ma le mana e tuʻuina atu ma faʻatau atu.

AC Schnitzer o se tasi o fale faʻalogo ma sili ona poto masani i faʻataʻitaʻiga o le Munich brand, ma o lea, na faia ai e le tagata sauniuni Siamani se galuega faʻapitoa i le Swiss show, e faʻavae i luga o le BMW M235i Coupé. I lalo o le pulou, na filifili ai AC Schnitzer e tuʻuina se suiga o le afi o le BMW M4 ma le 570 hp o le mana ma le 740 Nm o le maualuga maualuga.

E le gata i lea, o le taʻavale taʻavale na leiloa lona saoasaoa limiter ma ua oʻo nei i le maualuga maualuga o le 330 km / h. Faʻafetai i le 1.450 kilokalama o le mamafa, o le faʻataʻitaʻiga Siamani ausia faʻavavevave e tutusa le saoasaoa: mai le 0 i le 100 km / h i le 3.9 sekone ma mai le 0 i le 200 km / h i le 10.9 sekone.

genebraRA_AC-Schnitzer1
AC Schnitzer ACL2: fa'alogo Siamani 21212_2

FESOASOANI: Faʻatasi ma le Geneva Motor Show ma Ledger Automobile

I fafo, o le AC Schnitzer ACL2 na maua se togafitiga faʻafuaseʻi: faʻalavelave i tua, sakete pito, taofi sima, pusa aerodynamic faʻatasi ai ma le tele o faʻasalalauga ea, faʻamalolo faʻapitoa ma faiga faʻagogo lima. I totonu, o le tagata sauniuni na faʻafefeteina le taʻavale taʻaloga i fala veveti, pedal alumini ma se faʻaaliga faaopoopo e faʻaalia ai le vevela o le suauʻu. O le tau o le AC Schnitzer ACL2 e faʻatatau i le 149 afe euros (maketi Siamani) - ae tusa ai ma le faʻailoga, e le o avanoa le taʻaloga mo le faʻatau.

genebraRA_AC-Schnitzer11
AC Schnitzer ACL2: fa'alogo Siamani 21212_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili