Opel fa'alautele le GSI ta'aloga acronym i Corsa

Anonim

Ose tulaga ta'aloga fa'atulagaina nai lo le Insignia GSI - o lana fa'aaliga fa'avaomalo fa'avaomalo a Tusi Tusi Ta'avale na lagona lona i ai - faʻavae i luga o le manatu o le 'saʻo mama', o le Opel Corsa GSI fou ua faʻaalia o ia lava o se amio lelei o auala sili ona leaga.

I le faʻavae o lenei faʻamoemoe, o le faʻaaogaina o vaega taʻavale eseese mai le Corsa OPC, faʻapea foʻi ma tisiketi taofi tetele, faʻatasi ma uili e mafai ona oʻo i le 18 inisi.

Fofo o latou faʻamaoniga na faʻatinoina, e tusa ai ma le faʻailoga uila i se faʻamatalaga, i luga o le matagaluega a Nürburgring.

Opel Corsa GSI ma se ata maualuga

O le foliga e sili atu foi ona faʻamaonia, e mafua mai i le filifiliga o faʻamaʻi faʻapitoa faʻatasi ai ma le tele o le ea, faʻapea foʻi ma se pona faʻaleleia, o se faʻamaʻi pito i tua ma sakete pito. I le pito i luga, o faʻaofuofu faʻata i fafo o loʻo faʻaalia ai se mea e pei o le carbon, ma o loʻo i ai se mea faʻafefe i tua i le pito i luga o le faʻamalama pito i tua ma se chrome-framed tailpipe o loʻo iai.

Opel Corsa GSI 2018

O le mataupu faavae lava lea e tasi e faʻalautele atu i totonu, lea e tu mai ai nofoa pito i luma o Recaro-style bacquet, o se uili e sili atu le uu ma le faʻavae mafolafola, o se au faʻapitoa e faʻapipiʻi paʻu, ma pedals faʻatasi ai ma ufiufi alumini. .

Faatasi ai ma le faʻamafanafanaga ma le faʻaogaina i lea aso ma lea aso i le mafaufau, saogalemu ma avetaʻavale fesoasoani meafaigaluega, e aunoa ma le faʻagaloina o nisi faʻatekonolosi fofo, e pei o le IntelliLink faʻamatalaga ma faiga faʻafiafiaga, e fetaui ma Apple iOS ma faiga Android.

O le afi o le penisini ma e sau ma le atigipusa tusi

Mulimuli ane, mo afi, Razão Automóvel na iloa o le filifiliga a le au inisinia o le ituaiga Siamani mo le Opel Corsa GSI, na pauu i tua i luga o le lauiloa. 1.4 lita o le 150 hp penisini, tu'ufa'atasia ma le fa'asalalauga tusi lesona ono-saosaoa . E tatau i le kamupani gaosi oloa ona vave faʻaalia vaega e pei o le faʻatinoga, faʻaaogaina ma le faʻaaogaina.

Avanoa mai le taumafanafana

Ae mo le taunuu mai i luga o le maketi i totonu o le atunuʻu, o faʻamatalaga e faʻaalia ai o le Opel Corsa GSI o le a avanoa mo le faʻatonuga mai le ogatotonu o le isi taumafanafana.

Faitau atili