Amata malulu. I se minute, 90 tausaga o Citroën vans

Anonim

Le fou Citroen Berlingo faatoa faʻaofi mai, o se avanoa na faʻaaogaina e le faʻailoga e faʻaalia uma ai ona muamua - o le muamua, le C4 Fourgon poʻo Van, na faʻalauiloaina i le 1928.

Masalo o le fa'ailoga sili ona iloga o tama'i ta'avale a Farani o le 2CV Fourgonette po'o le Mini-van, na fa'alauiloa i le 1951, na maua mai i le 2CV fa'ailoga. O lona sui, na tatalaina i le 1978, sa taʻua o Acadiane, e faavae i luga o Diane. E sili ona lauiloa i totonu oi matou, o le C15, faʻavae i luga o Visa, o le a faʻaalia i le 1984 ma o le a tumau pea i le gaosiga mo le 20 tausaga, faʻatau atu 1.1 miliona iunite.

I le 1996, na matou feiloai ai i le augatupulaga muamua o Berlingo, lea na iu ai ina toe faʻamalamalamaina le vaega, faʻaalia se talaaga tulaga ese, tuʻufaʻatasia le tele o uta ma le fale i le tasi. O le tupulaga lona lua o loʻo faʻaalia i le 2008 ma i lenei tausaga, matou te iloa le mataupu fou, i lona tolu o augatupulaga, o le faʻataʻitaʻiga manuia.

O le taua o Potukale i lenei tala e tatau ona taʻua, faatasi ai ma le iunite Mangualde o loʻo i ai se sao taua i le gaosiga o nei faʻataʻitaʻiga uma, sei vagana ai le C4 Fourgon.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili