Adamastor P003RL. Ua mafai nei ona e taumafai i le taaloga Potukale

Anonim

O le oloa muamua a le Potukale taʻavale taʻavale taʻavale Adamastor, le Adamastor P003RL o loʻo sauni e tuʻuina atu i le talisapaia o vaega e ono fiafia i ai i le faʻatauina o se iunite, faʻatasi ai ma se taʻavale gaioiga i luga o se matagaluega.

Faʻatulagaina mo le Vasco Sameiro Circuit, i Palmeira, Braga, o sauniga muamua o le mea e taʻua o Adamastor Drive ua uma ona faia. Setema 21 , faʻatasi ai ma le faʻataunuʻuina o suʻega suʻega e lima.

O se avanoa lenei e ave ai se taavale taʻaloga sili ona lelei i luga o le ala, lea na maua ai se igoa faʻavaomalo. Talu ai nei i tala fou i luga o le American Road and Track, ma faʻaalia i se tala faʻaalia i le mekasini lauiloa Suetena o Teknikens Varld, i le lomiga o lenei masina.

Ricardo Quintas, paaga faavae a Adamastor
Matagi Matu

Afai e te fiafia e auai, o le mea sili e le faʻaumatia le taimi ma faʻafesoʻotaʻi lenei sootaga mo faʻamatalaga uma, lea e mafai ai foi ona e lesitala.

O le poto masani a le tagata lava ia e tau € 650, e aofia ai le VAT. O le iloaina o le Adamastor Drive e le faʻamaonia ai le saʻo saʻo i le faʻatauina o se faʻataʻitaʻiga mai Adamastor.

Faitau atili