Toyota Avensis ma le maliu na faʻasalalau ona o le vaivai o le manaʻoga

Anonim

O tala fou, faʻalauiloa e Autocar, o loʻo taʻua ai o le mafuaʻaga autu o lenei faʻaiuga le leiloa o tagata faʻatau i le vaega D, lea na mafua ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le 2017 Toyota na tuʻuina atu 25,319 Toyota Avensis iunite i Europa. O lona uiga, 28% itiiti ifo nai lo le 2016, ma e matua mamao lava mai le 183,288 iunite na tuʻuina atu e le taʻitaʻi vaega i le va o tagata lautele, Volkswagen, ma le Passat.

E le gata i lea, i le tulaga lona lua i totonu o tagata sili ona lelei, o le isi ituaiga Volkswagen vaega, Skoda, e sau i totonu, ma le aofaʻi o le 81,410 Superb na tuʻuina atu.

"O loʻo matou mataʻituina le D-vaega ma o le mea moni e le gata ina faʻaitiitia, ae o loʻo mafatia foi i le maualuga o faʻaitiitiga", o le tala lea, i faʻamatalaga i le mekasini a Peretania, o se punavai mai Toyota Europa.

Manatua, e oʻo lava i luma o lenei tala fou, ua leva ona i ai tala o le lumanaʻi o Avensis o le a "faatalanoaina". Faatasi ai ma le peresitene o Toyota Europa lava ia, Johan van Zyl, e leʻi leva talu ai na ioeina, faapea foi i le Autocar, e leʻi faia e le kamupani gaosi se faaiuga i se sui e ono sui i le faʻataʻitaʻiga.

Toyota Avensis 2016

Se tama'i hatchback e suitulaga ia Avensis?

I le taimi nei, o loʻo faʻagasolo foʻi le Motor1, faʻavae i luga o faʻamatalaga e leʻi iloa, e ono mafaufau le Iapani e faʻalauiloa se tamaʻi saloon, nai lo le Avensis, na gaosia mai le tupulaga fou o Auris.

Na faʻalauiloaina i le 2009, o le Toyota Avensis o loʻo i ai nei na maua se faʻafouga i le 2015. Ae ui i lea, o le pa'ū o le faʻatauga na amata muamua atu, e oʻo lava i le 2004, le tausaga lea na mafai ai e Toyota ona faʻatau atu 142,535 iunite o le faʻataʻitaʻiga.

Faitau atili