Amata malulu. Kalashnikov o loʻo tuʻuina atu le foafoaga fou. Ma e le o se fana masini

Anonim

Leai, matou te le o tausua; e ui lava na maua le igoa i le gaosiga o se tasi o fana sili ona lauiloa, le AK-47, le Rusia. Kalashnikov e te mana'o e sui lou olaga, po'o le fa'alauteleina o au gaioiga. O lona uiga, ulufale i le taua o le taavale eletise.

O loʻo i ai i le "Army 2018" faʻasalalauga taua faavaomalo i Moscow, na faʻaalia e le kamupani Rusia le CV-1 , o se talosaga e foliga mai na fausia mai le van IZH-Kombi ua faʻaumatia.

Ae ui i lea, e sili atu le fia iloa nai lo le toe faʻafouina, o le eletise eletise, ma le maa o le 90 kWh, lea e fai mai Kalashnikov e mafai ona faʻamautinoa le maualuga o le malosi o le 300 hp, faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le 6s, ma ufiufi. i le 350 kilomita i luga o le tau e tasi. O le mea lea na ia faʻamoemoe ai e faʻatulagaina o ia o se tauva tuusaʻo a le Tesla!

Mana'o moni?... Na'o le fa'avalevalea?... Matamata i le vitio ma ta'u mai ia i matou, oe, lau amiotonu.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili