Amata malulu. O le Ford Ranger Raptor fou e mafai ona fa'alogoina ma e foliga mai o le ... penisini

Anonim

O le taimi o le faʻasalalauga i luga ole laiga o le Ranger fou lea, i le afa o le auala, na tuʻu ai e Ford se "mauga" e uiga i le lumanaʻi Ranger Raptor i foliga o se QR Code.

O le QR Code itiiti e toetoe lava a le iloa ma o le mea sili ona mautinoa o le, pe a uma ona faitau, o le a maua ai le avanoa i se itulau ma nisi faʻamatalaga e uiga i le Ranger fou, ae leai ...

O le code e maua ai le avanoa i se vitio puupuu ae faʻaalia, lea e lua faʻamatalaga faʻaalia: o se aso ma se leo.

Ford Ranger Raptor Teaser

O le aso e te vaʻaia o Fepuari 2022; ma o le leo bass e pei o se afi e saoasaoa i luga ma lalo, ma e foliga mai o se mea penisini ma e sili atu le lapopoa nai lo se fa-siliva faigofie i-laina.

Ua na'o le taumatematega mo le taimi nei, ae o le isi Ford Ranger Raptor e foliga mai o le a suitulaga i fafo le 213hp 2.0L Bi-Turbo Diesel fa-cylinder mo se octane twin-turbo V6 lapopoa - o le sui sili ona foliga mai o le 3.0 twin-turbo. V6. Explorer ST ma le 405 hp!

Pe o le tulaga lena pe leai, o le a oʻo mai le tali ia Fepuari 2022, faatasi ai ma le tatalaina o se Ford Ranger Raptor fou. Seia oʻo i lena taimi, tumau i le suʻega na matou faia mo le taimi nei:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili