O le tamoe i le fale e pulea Mercedes? O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Siamani GP

Anonim

Ina ua uma ona toe foi atu i le "taalua" i le GP a Peretania Tele, na faʻaalia Mercedes i le GP o Siamani ma le maualuga maualuga. I le faaopoopo atu i le tuuga i le fale ma faʻaalia se taimi lelei o foliga (lea na faʻaauau talu mai le amataga o le vaitau), o le au Siamani e naʻo le pau lea na mafai ona manumalo iina talu mai le faʻaogaina o le hybridization a le F1.

Ae peitai, e le o mea uma e fiafia i Mercedes. Muamua, o le au Siamani o loʻo tauivi ma faʻafitauli i le faʻavevelaina o ana afi (e pei ona tupu i Austria) ma o le mea moni o le tau e foliga mai e le fiafia ia Mercedes. Ae ui i lea, e talitonu Helmut Marko ua uma ona foia le faafitauli.

Lona lua, Sebastian Vettel o le a le gata ina manaʻo e faʻamamā le ata leaga na totoe i lenei Grand Prix i le tausaga talu ai (pe afai e te manatua o le mea lea na amata ai le malologa a le tagata tietie) ae ia tuʻua foi le mea na tupu i le British GP lea na paʻu ai. i Max Verstappen. A ta'u atu i ai, o se igoa foi e tatau ona amanaia.

O le lio o le Hockenheimring Circuit

I le taimi e tele tala e uiga i le ono leai o se Siamani GP i le tausaga a sau, o le Hockenheimring ua toe foʻi i le fale i le pulea o le taʻavale afi. Ile aotelega, ua uma ona ta'alo le Siamani GP i le aofa'i o ta'aloga eseese e tolu (o se tasi oi latou e lua fa'atulagaga eseese): Nürburgring (Nordschleife ma Grand Prix), AVUS ma Hockenheimring.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faatasi ai ma le aofaʻi o tulimanu 17, o le taamilosaga Siamani e ova atu i le 4,574 km ma o le taamilosaga sili ona vave o Kimi Räikkönen o le, i le 2004, na faʻauluina se McLaren-Mercedes, na ufiufi le taamilosaga i le 1min13.780s.

O Lewis Hamilton e na o le pau lea o le aveta'avale i le 'au o le Formula 1 o lo'o i ai nei na te iloa le tulaga e manumalo ai i le Hockenheimring (manumalo i le 2008, 2016 ma le 2018). I le taimi lava e tasi, o le Brit, faatasi ai ma Michael Schumacher, o le avetaavale e sili ona manumalo i le Siamani GP (e lua uma e fa).

O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Siamani GP?

I se tuuga lea e fa'aalia ai se teuteuga fa'apitoa i luga o ana ta'avale e fa'amanatu ai lona 200 GP ma le 125 tausaga o ta'aloga ta'avale, e amata ai Mercedes i luma o le tauvaga.

Ae, e pei ona faʻamaonia i Austria, o le au Siamani e le mafai ona faʻatoʻilaloina ma o le a vaʻavaʻai, pei o taimi uma, Ferrari ma Red Bull. O le isi fa'amoemoega mo le tauvaga a Siamani o le va'ai pe fa'afefea ona tupu le ta'aloga i le va o Max Verstappen ma Charles Leclerc.

I le vaega lona lua, Renault ma McLaren folafola atu se isi taʻaloga olaola, aemaise lava ina ua mafai e le au Farani ona tuʻuina ni taavale se lua i togi i Silverstone. Ae mo Alfa Romeo, e foliga mai e latalata atu ia Renault ma McLaren nai lo le pito i tua o le pusa.

I le tautalagia o le pito i tua o le pusa, o Toro Rosso e foliga sili atu, aemaise lava ona o le tulaga le lelei o loo i ai Haas i le taimi nei, e faamaonia ai le mafai ona sili atu nai lo le tauivi ma Williams ma faia mea sese i tua o mea sese.

O le GP a Siamani ua fuafua e amata i le 14:10 (taimi o Potukale autu) i le Aso Sa, ma o le aoauli a taeao, mai le 14:00 (taimi o Potukale autu) ua faatulaga e agavaa ai.

Faitau atili