O le uluai vitio aloaia lenei o le tupulaga fou o le Volkswagen Polo

Anonim

Volkswagen faatoa tuuina mai ia i tatou se "sneak peek" o le tupulaga fou o le Polo, o se faataitaiga 100% fou, ae e foliga mai e aunoa ma se faateia tele i tulaga o le aesthetics.

O mea uma e faʻaalia ai o le faʻaaliga aloaia o le Volkswagen Polo fou o le a faia i le Frankfurt Motor Show, lea e faia ia Setema e sosoo ai. Ae a fua i le saoasaoa ua oo mai ai tala fou e uiga i le taavale aoga laitiiti Siamani, o le a tatou iloa lelei muamua.

O le taimi lenei, o Volkswagen lava ia na tuʻuina atu ni faʻamatalaga - e matua manino lava - pe faʻafefea ona i ai lana faʻataʻitaʻiga fou, e ala i se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi (e pei ona uma ona faia i le Volkswagen T-Roc):

E LE'I MISIA: Volkswagen fa'alauiloa micro-hybrid system mo le 1.5 TSI Evo. E faapefea ona aoga?

O lenei teaser naʻo faʻamaonia mea ua uma ona matou iloa. O le tupulaga fou o Polo o loʻo faʻaaogaina le MQB platform, lea e talimalo ai lona uso matua - Golf - ma lona tausoga mamao - SEAT Ibiza.

Mai le Volkswagen Polo fou e mafai ona tatou faʻamoemoeina se faʻataʻitaʻiga e sili atu pe itiiti ifo le umi tutusa, ma le lautele ma, sili atu i mea uma, o le wheelbase o le a sili atu ona tupu pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga o le a le toe galue. O se eseesega e tatau ona atagia mai i totonu o le avanoa i totonu ma, o ai na te iloa, i amioga i luga o le auala.

Afai o totonu o nisi elemene e mafai ona faʻafeiloaʻi saʻo mai le Golf (faʻafouina talu ai nei) i le Polo fou, i le tulaga o afi o le a faʻaalia e afi penisini, faʻatasi ai ma le faamamafa i le 1.0 TSI ma le 1.5 TSI poloka. Na fai mai, e mafai ona tatou faʻatali mo nisi tala fou mai le Wolfsburg brand.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili