Volkswagen T-Prime Concept GTE o loʻo faʻamoemoeina le SUV Premium i le lumanaʻi

Anonim

O le Volkswagen T-Prime Concept GTE, na tuʻuina atu i le Beijing Motor Show, o loʻo faʻamoemoeina le filosofia i le lumanaʻi o loʻo faʻaaogaina i le vaega Premium SUV.

O le Wolfsburg brand na faʻaalia se fuafuaga faʻapitoa mo le lumanaʻi i le Beijing Motor Show, faʻamatalaina o se "se tasi o SUV sili ona maualuga i luga o le paneta".

VAAI FOI: Aveta'avale le Volkswagen Tiguan fou: fa'aleleia o le ituaiga

Mai se vaaiga faʻalelei, o le Volkswagen T-Prime Concept GTE fou e vaʻaia se faʻataʻitaʻiga tele (5070 mm umi) faʻatasi ai ma le pito i luma iloga, faʻaoga lua ea ma "C"-foliga ulu, mulimuli i le laina o GTE faʻataʻitaʻiga mai le ituaiga. I le pito i tua, o le faʻailoga e alu i moli faʻatasi ma le tekonolosi fou OLED.

Volkswagen T-Prime Concept GTE-2

I totonu, Volkswagen folafola maualuga maualuga o feso'ota'iga, fa'afetai ile Active Info Display fa'afiafiaga faiga. O lenei tekinolosi ua uma ona faʻaaogaina i le Volkswagen T-Cross Breeze (manatu na tuʻuina atu i le Geneva Motor Show mulimuli) ma ua uma ona faʻatau atu i faʻataʻitaʻiga Passat ma Tiguan.

FESOASOANI: Volkswagen Golf GTI Clubsport S o le a faʻaalia i Wörthersee

O le manatu Siamani fou, na fausia i lalo o le lona lua o augatupulaga o le MLB platform, o loʻo i ai se afi faʻapipiʻi faʻapipiʻi - o le 2.0 TSI afi ma le 248hp ma le 370Nm o le malosi ma le eletise eletise ma le 134hp ma le 359Nm - lea e gaosia ai le malosi tuʻufaʻatasia o le 381 hp. o le mana ma le 700 Nm o le maualuga maualuga. O le faʻasalalauga faʻasalalau e 2.7 lita i le 100 km, ma o le tutoʻatasi i le faʻaogaina o le eletise e 50 km.

Ae mo le faʻatinoga, faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h e ausia i le 6 sekone ma le maualuga maualuga o le 224 km / h. Fa'atalitali i le isi Touareg? Masalo.

Volkswagen T-Prime Concept GTE o loʻo faʻamoemoeina le SUV Premium i le lumanaʻi 21408_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili