Aston Martin DBS Superleggera. Ua sau se Super GT fou

Anonim

E le'o tele fa'amatalaga e uiga i le mea fou. Aston Martin DBS , o le faʻataʻitaʻiga o le a suitulaga i le Vanquish, le faʻataʻitaʻiga a le faʻailoga. Ae faʻamaonia ai le toe foʻi mai o le faʻaupuga faʻapitoa a le Gaydon gaosi oloa, lea na avea ma vaega o le talafaasolopito o Aston Martin mo le 50 tausaga - o le DBS muamua na faʻaalia i le 1967, na toe maua mai i le 2007, faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le pito i luga-o-le- fa'asologa fa'asologa o le DB9.

O le taimi lenei, peitaʻi, o le igoa DBS e foliga mai e fesoʻotaʻi ma se faʻailoga tutusa tutusa: super leggera . Faʻailogaina, i le tele o tausaga talu ai, na faʻaaogaina e le faʻailoga i faʻamatalaga faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga e pei o DB4, DB5, DB6 ma DBS. E tutusa lava ma se tino mama-malamalama, na gaosia e le Italian Carrozzeria Touring Superleggera.

Ae mo le faʻataʻitaʻiga fou, o lona faʻaaliga ua uma ona faʻatulagaina mo Iuni a sau, o mea uma e faʻasino i ai o se faʻailoga ua faʻailogaina i se fausaga ultra-malamalama ma taulaʻi i le faʻatinoga. Pe a faʻasalalau ia faʻailoga, o le a aliali mai le igoa Superleggera, tuʻu i luga o le pito i luma - e pei lava ona tupu i le taimi ua tuanaʻi.

A e faʻalogo i le igoa DBS Superleggera, e vave ona faʻaalia. Ole fa'aaliga sili lea ole Aston Martin Super GT. O se faʻailoga, se faʻamatalaga, ma le isi o le a leai se eseesega. Ua matou fa'alauteleina tapula'a i tulaga o le fa'atinoga ma le mamanu e tu'uina atu ai i lenei ta'avale se uiga ma'oti ma fa'amautinoa e agavaa mo le tofi ma le mamafa o lo'o tauaveina e le igoa.

Mark Reichman, Faʻatonu Faʻatonu o Aston Martin

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Ae ui i lea, ua faʻaalia e Aston Martin le ata vitio muamua e uiga i le taʻavale fou, e faʻaalia ai sina mea itiiti - matou te maua se vaaiga o le Super GT fou, e pei ona faʻamatalaina e le faʻailoga. Ae o lena, e ui lava i lea, e faʻaosofia ai lou manaʻo mo le mea o le a sosoo ai ...

O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Aston Martin DBS Superleggera fou?

O le fa'ailoga a Peretania e maualuga le fa'anaunauta'iga mo lana fa'ata'ita'iga fou, o le alu ese mai le lalolagi o le tele o GTs taugata e pei o le Bentley Continental GT ma fa'alatalata atu i le lalolagi e sili atu le fa'atinoina o le GTs e pei o le Ferrari 812 Superfast.

O le 5.2 lita twin turbo V12 debuted e le DB11 o le a avea ma afi o filifiliga, ae o le ai ai le tele juicier numera. O tala e faasino i le siitaga o le 100 hp pe a faatusatusa i le DB11, e oo atu i le 700 hp.

Faitau atili