Le isi Audi A7 Sportback e taunuu i le faaiuga o le tausaga

Anonim

I le konafesi faaletausaga mulimuli a Audi ia Mati, na matou aʻoaʻoina ai le aso faʻalauiloa mo le tupulaga lona fa Audi A8 - 11 Iulai. Ae o mama pito i luga o le ituaiga e le na o le pau lea o le mea taua o lenei mea.

O le a fa'aalia le lona lua o augatupulaga Audi A7 Sportback i le kuata lona fa o le tausaga. Vaʻai i le polokalame faʻalauiloa, e foliga mai o le a iai le faʻataʻitaʻiga Siamani i le Los Angeles Motor Show i le amataga o Tesema.

Audi A7 Sportback

O le a le foliga o le Audi A7 Sportback fou?

E pei o le A8 fou, o le A7 Sportback e tatau foi ona mulimuli i tulagavae o le Prologue Concept. I le amataga o lenei tausaga, na saunoa ai le faatonu o le Audi design Marc Lichte e faatatau i le mamanu o ata pito i luga o le ituaiga, ma mautinoa o le A7 Sportback o le a avea ma taʻaloga sili ona taʻaloga.

Le isi Audi A7 Sportback e taunuu i le faaiuga o le tausaga 21486_2

E pei ona mafai ona e vaʻai i le ata o loʻo i luga, o le isi augatupulaga o le A8, A7 ma le A6 o le a tolu ni fesuiaiga o le masani Audi Single Frame hexagonal grille, e tofu ma uiga eseese - manatua o se tasi o sini a Audi o se eseesega sili atu i le va. au fa'ata'ita'iga.

"O le A8 o le a faʻatulafonoina ma faʻamaualuga, faʻatasi ai ma auala tetele o le ea ma faʻailoga chrome. O le A7 o le a leai se chrome ma o le ai ai se lautele lautele, pito i lalo o le grille, e faʻamamafa ai le agaga taʻaloga ma manino le eseesega mai le A8. O le A6 o le a avea ma faʻafefiloi o le lua".

I luga o le pito, o le Audi A7 Sportback e tatau ona faʻaaogaina ni laina faʻataʻatia se tolu, pei o le Prologue Concept. I le pito i tua, e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga (camouflaged), o le laina faʻalava faʻatasi ma moli LED i luga o le Prologue Concept o le a le faʻafeiloaʻi i le gaosiga o le A7 Sportback.

Faitau atili