Toyota Tundra o se taʻavale toa e le masani ai

Anonim

I le avea ai o se tulafono, matou te faʻafesoʻotaʻi le ata o taʻavale a toa ma se mea e sili ona mamana ma le lumanaʻi, e pei o le lauiloa Batmobile. Ae ui i lea, ua tatou iloa uma i le olaga moni e le faapena mea, ma e pei lava o toa moni e le ofuina ni pulou ma ni ofuvae, o latou taavale foi e sili atu ona faigofie foliga, e pei o se pikiapu.

O le tala matou te taʻu atu ia te oe na faasoa mai e le tusitala o le New York Times, Jack Nicas, o lē e ala i lana Twitter na faailoa atu ai i le lalolagi le tausimaʻi o Allyn Pierce ma lona Toyota Tundra (tuafafine matua o Hilux) na ia faaigoa ma le alofa ia Pandra.

Na amata uma ina ua maua e Allyn ma nisi o ana uo ua poloka i latou i luga o le auala ma taumafai e sosola ese mai le afi ma le tele o isi avetaavale. Ina ua uma ona mafai e se tasi, i totonu o le bulldozer, ona faʻamama le auala e mafai ai ona ia pasia, e leʻi mulimuli Allyn Pierce i le ala i le saogalemu ... Na ia toe foʻi i le nofoaga o Parataiso, lea na ia galue ai i le falemaʻi, faʻasaga i le afi.

I tua i le falemaʻi na ia maua ai pe tusa ma le luasefulu tagata o loʻo manaʻomia se fesoasoani. Talu mai lena taimi, faʻatasi ai ma leoleo ma fomaʻi - oe na "faoa" le falemaʻi i le sailiga o meafaigaluega mo togafitiga - na latou faʻatutuina se nofoaga faʻataʻitaʻi i le faitotoʻa o le falemaʻi, ae ina ua amata ona mu le falemaʻi na latou siitia ese pe a ma le 90 m. i le falemai helipad.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ae ui i lea, na mafai e le au fuimu ona tatalaina se auala e mafai ai ona sosola ese tagata manua ma i latou uma na i ai iina, faatasi ai ma le Toyota Tundra o loʻo avea ma taʻavale faʻafefe, toe agai i luma i le afi seia oʻo ina ave Allyn ma nisi o manuʻa i le saogalemu.

E fia fesoasoani foi Toyota

O le taunuuga o nei mea uma e mafai ona vaaia i ata: Toyota Tundra poʻo Pandra, ua suia i le lanu o se marshmallow tunu ma vaʻaia le tele o ana palasitika ua liusuavai atoa, ae aunoa ma le toilalo e galue.

Ina ua iloa e Toyota USA le tala, na liliu atu i le Instagram ina ia mautinoa o le a ofoina atu i le toa Kalefonia fou se Tundra fou e tutusa ma le na ia ositaulaga e laveai ola.

Matou te fia fai atu o se fa'ai'uga fiafia o lenei tala o fa'ata'ita'iga mata'ina, ae sa matua afaina lava olaga o Allyn Pierce ma lona aiga i le mu. E le gata na leiloa lona fale faigaluega i le falema’i, ae na leiloa fo’i lona fale, lea fo’i na mu ai le afi.

Faitau atili