BMW X7. O le SUV pito sili ona tele a le ituaiga o loʻo i ai muamua i le gaosiga

Anonim

O ata aloa'ia na tu'uina sa'o mai le laina fa'apotopotoga ma fa'apea fo'i ma le BMW X7 muamua, fa'apena lelei - e pei ona uma ona tupu i le fa'aaliga muamua o le X2. Ina ia vaʻai i le faʻataʻitaʻiga mulimuli i lona tele, e tatau ona tatou faʻatali mo se tausaga pe sili atu, ma le BMW e faʻasalalau lana faʻaaliga mulimuli mo le faaiuga o le 2018.

BMW X7 muai gaosia

O le amataga o le muaʻi gaosiga mo le tauvaga Mercedes-Benz GLS ma Range Rover e faʻailogaina le amataga o se vaitaimi suʻega fou, lea o le a feagai ai ma ituaiga uma o tulaga ogaoga, ina ia mautinoa o soʻo se faʻafitauli e ono tulaʻi mai e le tupu i lima o tagata e ona le lumanaʻi. o le x7.

O le gaosiga o le BMW X7 fou o le a faia i Spartanburg, Karolaina i Saute, ISA, lea ua uma ona gaosia ai le tele o le BMW X. O le taimi nei o le kamupani BMW tele i le lalolagi , ina ua ausia i le 2016 se faʻamaumauga o 411,000 iunite na gaosia - e tusa ma le 70% o lena voluma o loʻo faʻatau atu i atunuu 140. E silia ma le 9,000 tagata e fa'afaigaluegaina, ma le isi 1,000 e fa'afaigaluegaina i le 2021.

Matou te mitamita e gaosia le BMW X7 iinei i Spartanburg, le fale o matou faʻataʻitaʻiga X. O se taʻavale faʻapitoa tele ma o loʻo tulimatai atu a matou tagata faigaluega i se isi faʻataʻitaʻiga mai le aiga X. Faatasi ai ma le BMW X7, o le aofaʻi e lima X. faʻataʻitaʻiga e faʻatau atu mai Spartanburg i tulimanu e fa o le kelope.

Knudt Flor, faatonu o le BMW Group factory i Spartanburg
BMW X7 mua'i gaosiga laina fa'apotopotoga

BMW X7, o le a se mea tatou te iloa?

Matou te iloa o le ai ai le tele o fatugaʻo i le BMW - e le o se mea sili ona taua o le SUV fou, ae o le a sili ona tuʻutaʻua. O le X7 iPerformance, na tuʻuina atu i le Frankfurt Motor Show mulimuli, e foliga mai - matou te fefefe - latalata tele se faʻaaliga o le oloa mulimuli.

O le igoa e taʻu mai ia i matou lona tulaga i luga aʻe o le X5. E sili atu nai lo lenei i itu uma, e faaavanoa ai le laina lona tolu o nofoa, e siitia ai le gafatia e oo atu i le fitu pasese. O le a tutusa ma le 7 Series i BMW SUVs , faʻamoemoe, o le mea lea, o le a e mauaina uma tekinolosi ma mea taugata.

Ae mo powertrains, o le a faʻaaogaina i le ono-silinder i-laina - penisini ma tiso - ma V8 penisini ua uma ona tatou iloa mai isi BMWs. E pei o le X7 iPerformance manatu, o le gaosiga o le X7 o le a aofia ai foi se plug-in hybrid variant.

O lenei tausaga ua uma ona faʻamanatuina e le faʻailoga le faʻatau atu o le 100,000 taʻavale eletise . O se numera o le a tuputupu aʻe i tausaga a sau - i le 2025, 12 100% taʻavale eletise ma 14 plug-in hybrids ua fuafuaina.

O le BMW X7 o le a avea ma maketi autu i le US ma Saina, lea e sili ai le manaʻo mo nei tagata tino ese. O le faʻaaliga mulimuli o le a faia i le faaiuga o le 2018, faʻatasi ai ma faʻatauga faʻatulagaina mo le amataga o le 2019.

BMW X7 muai gaosia

Faitau atili