1 i le 3 talavou Europa na auai i se tuuga faasolitulafono

Anonim

O le suʻesuʻega "Young & Urban", na faia e le Allianz Center for Technology ma tupulaga talavou i le va o le 17 ma le 24, na suʻesuʻeina amioga a talavou Europa.

Mai le 2200 tali, o loʻo nonofo i Siamani, Austria ma Suiselani, 38% na fai mai ua uma ona latou auai i se tuuga faasolitulafono, ae o le 41% na faʻamatalaina le avetaʻavale o se "taʻaloga / leaga". E tasi mai le toalima talavou matutua (18% o i latou na tali mai) e aveina se taavale ua suia ma e 3% ua ioeina ua faia ni suiga i le faatinoga o le afi o le taavale.

O faʻamatalaga e popole ae o loʻo i ai le faʻamoemoe. O faʻamaumauga umi o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o tulaga lelei, ona o le aofaʻi o faʻalavelave faʻafuaseʻi i luga o le auala e aafia ai avetaavale e 18-24 tausaga le matutua na pa'ū i le toeitiiti lua vaetolu i le afe tagata (66%) i le va o le 2003 ma le 2013. I le sefulu tausaga, o le pasene o faʻalavelave faʻafuaseʻi. i totonu o avetaʻavale talavou na mafua ai le manua o le tagata lava ia na pa'ū mai le 28 i le 22%. Peita'i, o nei fa'ai'uga e atagia mai ai fa'alavelave na a'afia ai le fa'aleagaina o le tino.

Vaai foi: Audi A4 fou (B9 generation) ua uma ona iai tau

E tusa ai ma le German Federal Bureau of Statistics, o le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafua mai i avetaavale i le va o le 18 ma le 24 tausaga le matutua, o se mea moni e maua le fua pe afai tatou te manatu e naʻo le 7.7% o avetaavale Siamani o se vaega. Ole numera le talafeagai o faʻalavelave faʻafuaseʻi e aʻafia ai avetaʻavale talavou e faʻaalia ai o faiga ua faia e faʻafefe ai lamatiaga, e pei o faʻasalalauga faʻaaʻoaʻoga ma tekinolosi taʻavale lata mai, e le lava e faʻamautinoa ai le saogalemu i lenei tulaga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili