Fa'ai'uga o le laina mo le Land Rover Defender

Anonim

Ona o le saogalemu ma le faʻamalosia o tulafono faatonutonu o loʻo faʻamalosia i Europa, Land Rover ua faʻamaonia ai le faʻamutaina o le gaosiga o le Land Rover Defender mo le 2015.

Fai mai le faʻailoga a Peretania o loʻo galue i se sui o le Land Rover Defender, ae mo le taimi nei, e le o faʻaalia le igoa poʻo faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga fou, e le o faʻaalia foi le aso faʻamoemoe mo lona taunuu i luga o le maketi.

E tusa ai ma le au suʻesuʻe i Bernstein Research, o le na faia talu ai nei se lipoti e uiga i le JLR (Jaguar-Land Rover), o le sui o le Land Rover Defender e mafai ona tolopoina seia oʻo i le 2019, ona o se pisinisi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamaonia le vaivai ma le faʻatulagaina o voluma. maualalo mo le mautinoa o lona manuia.

Land_Rover-DC100_Concept_01

E ui i le tuʻuina atu o se lua o manatu i le Frankfurt faʻaaliga i le lua tausaga talu ai na faʻaalia ai se auala e mafai ai i le sui o le Land Rover Defender, o nei talosaga, e igoa ia DC100, faʻavae i luga o se fausiaina e masani lava i le uʻamea, na faalēaogāina. I luga o le laulau o loʻo taoto ai le avanoa e faʻaogaina ai le alumini sili atu taugata o le Range Rover fou, lea e faʻatupu ai se Defender ma se isi tulaga faʻapisinisi.

O le Land Rover Defender na afua mai ina ua maeʻa le Taua Lona Lua a le Lalolagi, na fanau mai i le 1948, o le uluai faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga. O le igoa Defender, e ui i lea, e naʻo le 1990 e aliali mai. E ui lava i suiga manaʻomia i le aluga o taimi, o le Defender o loʻo i ai pea, i le mea moni, e talitutusa lava ma le Land Rover Series I, e usitaia le ituaiga o faufale e tasi, e faʻavae i luga o paʻu uʻamea ma alumini.

E ui lava o se faʻailoga, ma le tele o tagata fiafia, o se faʻataʻitaʻiga pito i lalo i le Land Rover i aso nei. E tusa ai ma faʻamatalaga mai le JATO Dynamics, naʻo 561 Defenders na maua se faʻatau i Europa i le 2013 (faʻamatalaga faʻafouina ia Aokuso).

Land_Rover-Defender_02

Faitau atili