Shanghai Copycat: Va'ai le eseesega

Anonim

O le Shanghai Motor Show, e pei ona masani ai, e sopoia mea tutusa ma nisi o faʻasalalauga a Potukale pe a oʻo mai i mea taufaasese. E iai kopi o fa'ata'ita'iga a Europa mo mea uma e fiafia i ai... ma mea e le fiafia i ai.

E leai ni tulafono i totonu ole China's Car boom – e 18.4 miliona iunite na fa'atau atu ile 2014. O tagata gaosi Saina, e naunau e o'o atu ma fa'apipi'i a latou oloa i fa'ailoga Europa, kopi mea latou te mafaia i a latou fa'ata'ita'iga. O lona uiga o le mamanu. Copycat, pe aua le nofo faʻalogo ma vaʻai pe mafai ona e vaʻaia eseesega, matou te amata i le tuʻuina atu ia te oe o se lima, o loʻo i ai!

Afai ei ai se faʻataʻitaʻiga e leʻi faʻasaoina mai ni kopi faʻatusa, o le Land Rover Evoque. O le fa'amaturoina o le fa'a'ole'ese e alu mamao lava ma o le fa'ailoga Saina lava lea e gaosia ai o lo'o i ai le taugata o le fa'aigoa o le Land Wind. O le X7 sa i ai i Shanghai ina ia mafai ona talisapaia auiliili, tusi au faaiuga.

Savili X7
LandWind X7 (2)

I le tautalagia o laisene gaosiga, matou te le o iloa foi soʻo se maliega i le va o le American Hummer ma Dongfeng, peitaʻi o lenei tagata gaosi Saina e foliga mai e matua fiafia lava i le toe gaosia o le Hummer H1, faʻatasi ai ma le igoa o le EQ2050, o se faʻailoga e pei o le mamanu lenei. fa'ata'ita'iga. Matou te faʻamoemoe o le a le oʻo mai iinei i le 2050, o le a faʻafetai le paneta ia te oe.

Dongfeng EQ2050

E te manatua pea le gaosi Saina, lea e iai punaoa faʻainisinia a Europa, e manaʻo e faʻatoʻilaloina le konetineta tuai?

Ia, sa lelei tele Qoros, e oo lava i le faateia o Shanghai ma le Qoros 2 SUV prototype, o laina maʻai e oʻo lava ina maua ai se uiga i le faʻataʻitaʻiga, ae o se vaʻaiga vavalalata e mafai ona e iloa ai na musuia Qoros e le gagana mamanu a le Cadillac, faʻalauiloa i totonu. 2001. E faigata ona le vaʻai tutusa i le va o luma o le Qoros 2 SUV ma le Cadillac Escalade ma afai e te alu i le pito i tua, e iloagofie ai o le Cadillac SRX, o le sini o musumusuga.

O lenei matou te fia lapataia le au faitau uma o mea nei, afai e te maua se vaaiga o le 2001 Nissan GT-R proto i lenei Qoros 2 SUV, ona faʻafetai atu lea, o lau vaʻai o loʻo i ai se vaega 20/20, o tulaga manaʻomia o le Air. Fa'amalosi pailate .

Qoros-2-SUV-PHEV-Manatu-1

Qoros-2-SUV-PHEV-Manatu-2-1250x600

Faʻaauauina lenei manaʻoga, lea e foliga mai e pei o se suʻega Rorschach, na ave e Lifan i Shanghai lana SUV fou, le X70, seʻi o tatou sese, e le foliga mai o le Volvo XC70, ae e mafai moni lava ona avea ma sini o lenei kopi, e. o le Land Rover Discovery Sport e le'i leva ona fa'alauiloa ma ua mae'a ona iai se foliga leaga i luga.

Lifan X70

Lifan X70 2

Ae e le gata ai iina le Land Rover, e foliga mai e agavaa mo le ifo i tupua mamanu moni a le au faufale Saina, pe ana le o le "fou fou" Hongqi LS5, o se faʻamatalaga o le Range Rover muamua - ma talitonu mai ia te aʻu. , i totonu, e le afaina.

Hongqi LS5

O le isi gaosi Saina e lauiloa mo ana faʻataʻitaʻiga e latalata tele i Mercedes Benz, o le BAIC ma o le taimi nei, e leai foi se faʻalavelave ma o le BJ80 faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i se safari version, manatua o le BJ80 e matua tutusa lava ma le G-Class.

BAIC-BJ80-3

lelei bj80

O le Chrysler vaega foi e foliga mai e le saogalemu ma o le toe foi lea o Jeep, lea e vaʻaia le kopi kopi toetoe lava a faʻatasi i lona tulaga, e amata mai i le Beijing Auto BJ40L lea, pe a faʻatusatusa i le Jeep Wrangler Limited, matou te fai atu o latou masaga vavae ese i. fanau mai. Afai e faitio tagata uma i le ata fou o le Jeep Cherokee, o le au Saina i le Beijing Auto na fiafia tele i ai, atonu na latou filifili e gaosia le BJ20 i lona mamalu.

Beijing taavale bj40l

Beijing Ta'avale BJ20

I totonu o taulaga o loʻo fememeaʻi feoaiga, e pei o Beijing, e masani lava mo le Shanghai Motor Show mo tagata faufale Saina ona tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga tetele o le taulaga e mafai ona faʻataʻamilo i nofoaga laiti ma faigofie ona paka. Ia, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga, ae seʻi o tatou taʻua se tasi, o le a tuʻu ai oe i lagona fefiloi, vaʻai totoʻa i le Zotye E30 EV. O lenei faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻamamafaina ona o se mea e leʻi vaʻaia muamua, e faʻaopopo i le tutusa ma le Smart Fortwo, e faʻatautaia le i ai o se mea faʻatekonolosi i totonu e agavaa mo le Tesla Model S.

atamai-chinoise-03

zotye-e30-sina-ev-3

O le mea sili e mulimuli lava: o le taunuuga o se po torrid o le alofa i le va o le Ferrari F12 ma le Porsche Cayman S. Matou te le mafai ona fai atu se isi mea, vaai i le Suzhou Eagle, lea e oo lava i le faailoga o le faailoga ei ai se mea masani .

Suzhou_Aeto 3

Suzhou Aeto 2

Faletusi o plagiars:

Shanghai Copycat: Va'ai le eseesega 21616_17

Afai e iai ni au miti taufaafefe matou te fautuaina oe e asiasi i la matou su'ega filifiliga e fufulu ai ou mata.

Punavai Ata: Carnewschina.com

Faitau atili