Ua ou fiu...Ou te alu e tolauapi ma le Ferrari F40!

Anonim

O le nofoaga o soʻo se masini faʻapitoa, pei o le Ferrari F40, o le ala. Kilomita o le ta sili ona mama, o lo'o iai pea fa'ailoga o pa'u mu ma fa'asa'o e sili atu ona etoeto nai lo so'o se ipu meaai a taifau. Ae faapefea pe a tatou ave o ia e tolauapi?

O lenei ulu penisini Iapani, e ona le tele o Ferraris, na filifili e pu'e lana Ferrari F40 ma alu i laufanua matagofie, filifili se tolauapiga e fai ma fale talimalo. Tulaga matagofie, lea tatou te masani ai e vaʻai i mea uma sei vagana ai masini miti pei ole Ferrari F40.

Ua ou fiu...Ou te alu e tolauapi ma le Ferrari F40! 21678_1

Ae a'o le'i togi e le tiffosi sili ona malosi o le ituaiga o latou nifo ma fao i lenei tama talavou sa i ai se manatu faapena, e tatau ona maitauina o lenei avetaavale Iapani Ferrari F40 o loʻo faʻapipiʻiina i masini eletise e mafai ona fetuunai, e mafai ai e ia ona fesuiaʻi le maualuga o le Ferrari F40, pe a fai. e manaomia e tulaga. E le o se TT atoatoa, ae mautinoa i luga o se fola sili atu ona leaga, o le a faia se eseesega.

O lenei mo le "matatala mafaufau": e i ai se mea e sili atu nai lo le mafai ona malolo ma mafaufau i le natura i luga o se masini miti e pei o le Ferrari F40? E leai se masalosalo o le a tulaga ese le aafiaga, e oo lava i le luitau o loo i ai, ae ina ua uma ona tuua se tulaga saua faalenatura ona o le fiafia tatou te olioli ai i lenei taimi, e leai se mea e sili atu nai lo le fesoasoani i le siosiomaga, faatasi ai ma le nofo i se tolauapiga. .

VAAI FOI: Afai e te le manaʻo e vaʻai i se Ferrari F40 ua paʻu, aua le kiliki iinei

O iinei, o le a tatou faʻaaogaina le mea aupito maualalo, ma faʻasaoina atili ai le paneta, ina ia vave mulimuli ane e mafai ona tatou o ese atu i le le iʻu ma le tatou Ferrari F40 ma faʻafefeteina nai isi pulou aisa.

O le mea sili e uiga i lenei aafiaga o le toe faʻaaogaina o le malosi vevela lea e maua mai e le Ferrari F40's biturbo V8 poloka pe a maeʻa se faigamalaga: e mafai ona e kukaina ni fuamoa ma e fiafia foi i le papakiu, o se auala o le olaga e naʻo tatou mafaufau: " Maimau pe ana tatou i ai. ”.

Ae o oe, o le a sou manatu? Tu'u mai lou manatu ma fa'ailoa mai po'o fea masini miti na mafai ona e alu e tolauapi ai.

Ua ou fiu...Ou te alu e tolauapi ma le Ferrari F40! 21678_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili