"Uso" ma fili. Matou te tuʻuina le Fiat 500X Sport ma Jeep Renegade Orange Edition i le suʻega

Anonim

O LE Fiat 500X Taaloga o le Jeep Renegade Orange Edition o loʻo faʻavae, pei o isi sui o vaega taʻitasi, i luga o le tulaga lava e tasi, faʻaogaina le masini tutusa ma e oʻo lava ina gaosia i le falegaosimea lava e tasi.

I le tepa muamua, e leai se tasi e fai mai, ona o lona pito i fafo ma totonu e le mafai ona sili atu ona manino. Ae o le tele o le faʻapotopotoina o nei faʻataʻitaʻiga e lua, e sili atu ea le tuʻueseeseina nai lo le latou mamanu?

Ina ia iloa, matou auai i faʻataʻitaʻiga e lua. O loʻo faʻapipiʻiina uma i le afi fou 150 hp 1.3 Firefly Turbo, ono-saosaoa otometi (lua pipii) felauaiga ma lua-uili taavale - na o le tuufaatasiga e maua ma lenei afi.

Fiat 500X Sport vs Jeep Renegade Orange Edition

E matua ese lava, ae tutusa lava. O fea e filifili?

Lamu malosi ma…

O le 1.3 Firefly Turbo 150 hp o le afi penisini sili ona malosi i lona 500X ma Renegade laina. O le ma feiloaiga lona lua ma lenei afi talavou, ina ua uma ona tofotofoina e João Delfim Tomé i luga o le isi Renegade ma ou te faia ana upu o aʻu upu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O oe 150 hp ma le 270 Nm latou te tuʻuina atu uma le Renegade ma le 500X le tui o le mana / faʻatinoga ua matou misia i le (manaia) tolu-silinder 1000 cm3 Firefly - i le 1400 kg, latou te mamao ese mai le mama i le vaega, faafetai mo le malosi fa'aopoopo.

Fiat 500X Taaloga
O le 1.3 Firefly Turbo na avea ma paaga sili atu mo FCA's B-SUVs nai lo le tolu-cylinder mil turbo.

Ae ui i lea, o le sili atu le malosi o le gaioiga o lenei afi e faʻaitiitia i le gaioiga a le pusa, lea e mafai ona vave faʻatusatusa i faʻasalalauga tutusa - o se mea e sili atu ona lagona ile faiga tusi.

I le faiga otometi, e lamolemole i le gaioiga, e tusa ai ma manaʻoga o le toʻatele o tagata faʻatau i lenei vaega.

E leai se tasi o vaega e lua o auala avetaʻavale - o se ituaiga o faʻafetai - ae amanaʻia le sili atu ... natura taʻaloga o lenei lomiga o le 500X, sa matou faʻamoemoe mo se faʻalogo sili atu.

U'u pusa DCT

O le 500X Sport DCT pusa pusa e ese si foliga mai le Renegade (i le ata o loʻo mulimuli mai), ae o le gaioiga o le pusa e tutusa.

Na'o le taimi tatou te fa'amalosi ai i le fa'avavevave, o lona uiga, pe a tatou oomi atili i luga o le pedal i le itu taumatau, e mafai e le pusa ona aveese uma le sua mai lenei afi fou FCA Group. Mo le vaega o totoe, o se mea faʻapitoa e faʻasoa i isi faʻataʻitaʻiga na ou faʻataʻitaʻiina faʻapipiʻiina i se faʻasalalauga lua-pipii.

… 'ai tele

E i ai le malosi ma le faatinoga q.b. le 1.3 Firefly Turbo i faʻataʻitaʻiga e lua - o le 500X Sport e sili atu le saoasaoa - ae faʻapea foi lou manaʻo.

19 uili

O le faia o le eseesega i le va o le 500X Sport ma le isi 500X's o uili o se mamanu faʻapitoa - iinei ma le 19" uili matagofie ma le filifiliga - ma faʻailoga ma puipuiga e valiina i le lanu o le tino.

E le afaina pe o oe i le pule a le 500X poʻo le Renegade, pe afai e te manaʻo e suʻesuʻe moni lenei masini, fa'aaoga e masani lava i matu o le 9.0 l/100 km i fa'aoga fefiloi (taulaga + taulaga). I le saoasaoa o le alatele, ua uma ona matou mafai ona faʻaititia le faʻailoga. Ae na'o le feololo fa'amautu saosaoa e maua ai le komepiuta i luga o le laupapa e fa'amauina ai le matape'ape'a 7.0 l/100 km.

E fa'afefea ona fa'atusatusa i tua o le uili?

Lelei… Ou te leʻi mauaina se eseesega i le va o le 500X Sport ma Renegade i tulaga o le afi ma le atigipusa, ae i tua o le uili, e ui lava i le vavalalata o "uso", e iai eseesega e lesitala.

Jeep Renegade Orange Edition

E le taumate le Jeep pito i luma. O le lomiga Orange Edition e ese mai i teuteuga, ona o le fasi pepa i luga o le pulou…

O le mea e ofo ai, o le 500X Sport lea e sili atu le faʻaogaina o faʻalavelave faʻafuaseʻi (soʻoga faʻalautele, ufiufi pu, sili atu le maanuminumi fola, ma isi). O se mea e ofo ai ona e te fa'amoemoe o le 500X Sport o le malosi fa'aopoopo - 10% sili atu le malosi, 13mm fa'aitiitia le kilia o le eleele, ma toe fa'avasegaina le ta'avale pe a fa'atusatusa i le isi 500X - o le a fa'atulagaina e sili ona maaleale i le taimi nei.

O le "tausalaina" e mafai ona taoto i uili tetele a le Renegade. E ui lava e sau uma i le 19″ uili (filifiliga i luga o le 500X Sport, tulaga masani i le Renegade Orange Edition), o le uili lautele (paʻu + rim) e sili atu i le Renegade: 235/45 ZR19 faasaga i le 225/40 ZR 19 i le 500X Sport .

Fiat 500X Taaloga
"Musia" e le 500 laʻititi, ma faʻatasi ai ma laina faʻafefe taimi ua mavae. O uiga e tuueseese ai mai le tauvaga.

O faʻamoemoega na "liliu i totonu" ina ua matou iloa o le 500X Sport sili atu ona mama o le tasi lea e sili ona mama le taʻavale. O le eseesega e le o se po, ae e manino lava ona iloa.

O suiga na faia i le chassis o le 500X Sport e le avea ai ma B-SUV sili mo le avetaʻavale fiafia, ae e le faʻanoanoa i lenei matata, o se suiga lelei e faʻatatau i le isi 500X.

Jeep Renegade Orange Edition
E le taumateina o le Jeep i luma, e faʻafefe ai le Wrangler, lea e faʻasino i le uluai Willys MB .

E moni o le tu'ufa'atasiga o uili lapopo'a, pa'u maualalo ma taring mautu e atili ai ona e le to'a ma popole pe a la'a - o lo'o fa'alelei pea, e tutusa ma le Renegade - ae e tauia ma le ma'ai sili atu i se filifili o pi'o.

E ui lava i le seti malu a le Renegade, o le axle pito i luma e tali vave, ma o le tino, e ui ina sili atu le faʻamamafa, o loʻo i ai. O le tele o le mamafa o le uili ma le tele o le tetee e ofoina mai, na iu ai ina fesoasoani i le Jeep Renegade e faʻamalosi atili.

Fiat 500X Taaloga

O le 500X Sport e maua se uili ta'aloga sili ona lelei, ma lelei le uu ma ufiufi i pa'u ma Alcantara.

E ese ae tutusa?

O le mea o loʻo mulimuli mai e faapea, e ui lava i le eseesega manino i le va o le lua, e foliga mai e tele atu vaega e faʻatasi ai nai lo le vavaeeseina oi latou-sa ou faʻamoemoe, mo se faʻataʻitaʻiga, o se isi eseesega i le va o le lua i le mataupu malosi. Ae, e iai lava eseesega i le auala tatou te iloa ai i latou, e tusa lava pe tatou te aveina i latou.

Pe a aveina se Jeep Renegade matou te maua le manatu o le aveina o se SUV ... SUV - e foliga mai e sili atu ... tele - aʻo i le Fiat 500X Sport matou te maua le manatu o le aveina o se taʻavale masani, faʻaitiitia le faʻalavelave ma sili atu le taulaga - e le sili atu. maualuga e pei lava ona iloa i le uili.

Reegade Dashboard

O se mamanu sili atu ona aoga ma mafaufauga aoga - ergonomically na foliga mai e sili atu nai lo le 500X.

O nei eseesega i le va'aiga e afua mai i filifiliga mamanu i fa'ata'ita'iga e lua. O le tele o foliga kupita i le Renegade - à la Wrangler ... -, o le tele o poutū saʻo, ma e oʻo lava i lo latou maualuga maualuga (i fafo ma totonu), "aveina" sili atu ona manino i tatou i le SUV universe, e ui lava o lenei Orange version Edition, ma lona mega-uili, e sili atu lona fiafia i le asphalt nai lo le palapala.

O isi vaega o totonu o lo'o fa'atumauina lena manatu. O le 500X Sport's sili ona fa'ailoga foliga e fa'atusatusa i foliga sili atu ona aoga o totonu o le Renegade. O se vaega o le mea e sili atu ona iloa ua faaliliuina i le faatinoga: e le o se faasinomaga i le teuteuina, ae o le Renegade na sili ona tetee atu i le sauaina o tulaga tutusa a Lisbon, faatasi ai ma le itiiti ifo o "faasea" mai totonu o palasitika.

Fiat 500X Taaloga
Fa'atonu lelei ma fa'aoga fa'aoga ile 500X. Ae ui i lea, o le infotainment screen o loʻo i totonu o se tulaga maualuga ma faʻamavae lea e faʻamalosia ai oe e faʻaloaloa lou lima e sili atu nai lo le mea e te manaʻo ai pe a tatou fegalegaleai ma ia.

O filifiliga eseese i totonu o le mamanu i totonu e iu lava ina tuʻuina atu i le Renegade se avanoa faʻaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le infotainment screen o loʻo i se tulaga sili atu nai lo le 500X. E ui ina faʻasoa uma le UConnect agavaa, o le atinaʻe e sili atu ona faʻaogaina i luga o le faʻataʻitaʻiga a Amerika ona o filifiliga faʻataʻitaʻi - e mafai ona e vaʻaia, sili atu le manino, i le mea e mafai pe le mafai ona utaina.

Sipi fou
O le Renegade infotainment screen o loʻo i se tulaga e sili atu ona faigofie - maualalo ma latalata ia i matou. E mataʻina foʻi faʻamau tetele i luga o le faʻamafanafanaga ogatotonu - ufiufi i se paʻu paʻu - e faigofie ai ona faʻaoga.

O le 500X Sport e tali mai ma se dashboard lea, i lenei faʻamatalaga faapitoa, e sili atu ona fiafia i le mata, faʻafetai i talosaga i Alcantara ma paʻu (filifiliga), ma le taʻaloga sili ona lelei taʻavale, sili atu le faamalieina i le uu.

500X sili atu taugofie faʻavae ae sili atu ona faʻapipiʻiina Renegade

O le mea moni, o le Jeep Renegade Orange Edition o le 1750 euros e sili atu le taugata nai lo le Fiat 500X Sport, ae e tauia i se faʻameaalofa sili atu i meafaigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻata gaugau eletise ma timu / malamalama masini e masani ile Renegade ma filifili ile 500X Sport.

Fiat 500X Sport vs Jeep Renegade Orange Edition
E ui lava i le tele o le tuufaatasia oi latou, latou te iu i ni auala eseese se lua e faʻalatalata atu ai i le lalolagi eseese B-SUV.

Ae ui i lea, o le "la matou" 500X Sport e faapaleni le fua faʻafetai i le 2700 euros i filifiliga na ia tauaveina - i luga o le Renegade naʻo le ata vali e filifili -, e ui lava o lona tau faʻatau ua i luga aʻe o le Renegade e tusa ma le 500 euros.

O le 500X Sport e foliga mai e sili ona manaia i le 500X i le taimi nei - o loʻo avanoa ma afi uma i totonu o le laina, Diesel aofia ai - pe mo ona foliga poʻo mo ona faʻamalosia atili. O le "lanu moli" Orange Edition o Renegade bets, i le isi itu, naʻo le eseesega faʻalelei - o loʻo maua foi i le version 1.0.

Fiat 500X Sport vs Jeep Renegade Orange Edition

O le taunuuga o lenei faʻatusatusaga e foliga mai o se ata faʻapitoa, ma o le eseesega tele o le mea lea na taʻua i le amataga. E fa'apefea ona e fiafia i lau SUV: latalata i ta'avale po'o SUV mama?

Po'o fea lava e te filifilia, o fa'ata'ita'iga ia e lua o ona uiga e sili atu nai lo sitaili.

Faitau atili