McLaren P13 2015: O se "taaloga maualuga" i le fua

Anonim

O le fa'ailoga a Peretania ua fa'ato'a fa'ailoa mai fa'amatalaga muamua o lana fa'ata'ita'iga i le lumana'i e maua ai le avanoa, le McLaren P13 2015.

Faʻatulagaina mo le faʻamalolo i le 2015, Mclaren o loʻo galue i le saoasaoa atoa i luga o lana faʻataʻitaʻiga fou, sili atu "taugofie", codenamed P13 mo le taimi nei. O se igoa manino na musuia e lona uso matua, le hyper-sports P1 lea, alias, o le muamua e maua ai musumusuga i ona laina uma ma filosofia aoga.

O le ata o loʻo faʻatasi ma lenei tusiga o se ata - naʻo faʻataʻitaʻiga, na faia e a matou paaga i Autovisie ma faʻaosofia e le ata faʻataʻitaʻi na faia e Frank Stephenson, McLaren's design director. I le faaopoopo atu i le mamanu na musuia e le P1, o le Mclaren P13 o le a faʻaaogaina foi le carbon chassis na matou maua i le P1 ma le 12C.

Ae mo le afi, o loʻo faʻamoemoeina se faʻafouina o le poloka V8 3.8 bi-turbo lea e faʻaogaina ai le Mclaren 12C ae faʻaitiitia le malosi, "naʻo" 444hp. O lo'o tautala le Fa'atonu Fa'atauga a McLaren Europa e uiga i se "ta'avale ta'aloga sili ma le DNA uma o le ituaiga". Faatasi ai ma se amataga faʻamoemoeina i le faʻaaliga Paris i le tausaga a sau, o faʻatauga e tatau ona amata aʻo leʻi oʻo i le tautotogo 2015, pe a fuafua le faʻailoga e taofi le gaosiga o le P1. O le faʻailoga e faʻatatau o le tau o lenei "mini-P1" o loʻo i ai i le 150,000 euros. Ia mataala le tauvaga…

Faitau atili