Aston Martin Vulcan ua uma ona i luga o le auala ... a itiiti ifo ma le tasi.

Anonim

Fuafuaina ma maketiina e Aston Martin e avea o se talosaga e le gata i le hyper-exclusive, ae faapea foi mo le faaaogaina ma na o luga o le ala, ae peitai, e le itiiti ifo ma le tasi Aston Martin Vulcan, lea e mafai nei ona taamilo i luga o auala lautele. O le iunite lea ua suia ma fa'amaonia e le kamupani fa'atauva'a a Peretania RML Group… ae paga lea, ua uma ona iai lona pule!

O se faʻataʻitaʻiga e naʻo le 24 iunite na gaosia, lea, e ui ina totogi atoa ma umiaina, o loʻo (?) i lalo o le matafaioi a Aston Martin - o le faʻailoga lea e tausia ma tausia le felauaiga, i soʻo se matagaluega i le lalolagi atoa, o lo'o mana'o ai tagata e ona e “savali”. O le mea moni, o lenei iunite faʻapitoa e foliga mai e matua ese lava le laki. I le taimi lava lena, talu ai na filifili lona pule e fai atu i le RML Group e "suia" le taʻavale taʻaloga sili, ina ia mafai ona faʻaogaina mo le auala!

Vulcan ma le fa'amalologa fou... ma le "Wingdicators"

O le taimi lava na maeʻa ai le faʻagasologa o suiga ma fetuunaiga i tulafono faatonutonu o auala, o le iʻuga mulimuli - na faamaumauina i se vitio matou te faʻaali atu ia te oe iinei - na iʻu ina avea ma Vulcan ma le tele o mea faʻapitoa. Faatasi ai ma ia mea, o moli faʻailoga fou na tuʻuina i luga o le apaʻau pito i tua, lea na taʻua e le tagata sauniuni "Wingdicators", faʻapea foʻi ma se faʻamalologa fou e mafai ai ona siitia le taʻavale e tusa ma le 30 milimita. E taua e oo lava i na maualuluga pe a tatou tau atu i pusi, i luga o lenei Aston Martin Vulcan, e tatau ona foliga pei o mauga.

Mo le malologa ma le tausia toetoe lava o uiga uma o le uluai Vulcan, e pei o le tulaga ese moli tua ma le tele o aerodynamic appendages, o lenei iunite faapitoa o loo faamauina pea suiga i totonu, e pei o le faailoaina o nofoa fou, sili atu le mafanafana. O le mataupu faavae, e le gata i lea, faʻaoga tutusa i le isi vaega o le fale.

I totonu o le afi, aua le paʻi!

I se isi itu, o le afi 7.0 lita V12, o lona malosi maualuga na tumau i le 831 hp, na tumau pea e leʻi faʻaogaina. Aua, o le mea e lelei, aua le minoi!

Manatua o le Aston Martin na faʻaalia aloaʻia i le 2015 Geneva Motor Show, e ui lava na amata ona tuʻuina atu i le au faʻatau muamua toeitiiti atoa le lua tausaga mulimuli ane, i le amataga o le 2017.

Aston Martin Vulcan

O le Road Vulcan e maua ai le fa'amalama mo moli fa'asolosolo

Faitau atili