Skoda O fea na sau ai le fa'aupuga "Simply Clever"?

Anonim

Matou te toe foʻi i le amataga o le Czech brand e iloa ai le amataga o le lauiloa Skoda faʻaupuga.

Faʻatūina i le 1895 i lalo o le igoa Laurin & Klement, o le Czech brand na fanau mai i le malosi malosi o ni alii faʻamalosi e toʻalua e agai atu i le gaosiga o ... uila. O le taavale muamua na faatoa faʻalauiloaina i le 1905, ma le luasefulu tausaga mulimuli ane, Laurin & Klement o le a maua e Skoda Works, faʻaaogaina le igoa lea o le a lauiloa i nei tausaga uma.

I le faaopoopo atu i le faʻapitoa mo le avea ma faʻataʻitaʻiga mulimuli na faʻalauiloaina ma le Laurin & Klement emblem, o le Fa'ata'ita'iga 110 (lalo) o, i se auala, o le fa'amuamua o le "Simply Clever" filosofia. . E mafua ona o le faʻataʻitaʻiga muamua lea a le faʻailoga ua tuʻufaʻatasia moni ai nisi o foliga tatou te iloa i aso nei, e aofia ai le faigofie ona maua le paʻu faʻaagaga, faʻasaga i luga o le tioata ma nofoa gaugau mo le sili atu le faʻamafanafanaga mo pasese i tua.

Skoda O fea na sau ai le fa'aupuga

"O Skoda uma o loʻo i ai le tele o foliga atamai, faʻaosofia e le olaga moni."

O le Fa'ata'ita'iga 110 fa'avae na fa'ataga fo'i e fa'aogaina ituaiga fa'a tino e fa, e aofia ai le ono nofoa fa'ata'ita'iga, o se isi fa'amaoniga o le fa'aogaina o lenei fa'ata'ita'iga.

VITIO: O le Skoda Octavia RS fou ua faia lana taamilosaga muamua

Talu mai lena taimi, o le tele o faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina lenei manatu, mai le Skoda 256 - faʻatasi ai ma se vaega i tua o le uili pito i tua agavale mo meafaigaluega eseese - i le Skoda Popular - faʻaseʻe i le tulaga o uili pito i luma.

I aso nei, e pei ona taʻu mai e le faʻaupuga "Simply Clever", o se manatu lea o loʻo avea pea ma vaega taua o faʻataʻitaʻiga Skoda uma talu mai le amataga o lona atinaʻe. O le faʻamaoniga o lenei mea o le faʻafouina faʻafouina o le ituaiga, lea e aofia ai fofo e foia ai nai luitau laiti i lea aso ma lea aso, e pei o le moli e mafai ona aveese i totonu o ato ato, le fusi faʻamau poʻo le faamalu o loʻo faʻapipiʻi i luma o faitotoʻa. Faʻamatalaga laiti, ae i le faaiuga o le aso e faia se eseesega.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili