Aston Martin DB11 maua Mercedes-AMG V8 afi

Anonim

O le maliliega faʻatasi i le va o faʻailoga e lua o le a maua ai se faʻaaliga o le Aston Martin DB11 ma se masini V8, ma ua faʻatulagaina mo le faʻaaliga i le Shanghai Motor Show.

Fa'ailoa i le silia ma le tausaga talu ai i le Geneva Motor Show, o le Aston Martin DB11 o le fa'ata'ita'iga sili ona mamana o le gafa DB, fa'afetai i se poloka mamana 5.2 lita twinturbo V12 e mafai ona atia'e le 605 hp o le mana ma le 700 Nm o le maualuga maualuga.

I le faaopoopo atu i le DB11 Volante, o le "tatala" o le taʻavale taʻavale lea e oso i le maketi i le tautotogo o le 2018, o loʻo sauni Aston Martin e tuʻuina atu - i le masina a sau i le Shanghai Motor Show - le elemene fou o le le aiga DB11, le V8 eseese.

FESOASOANI: Aston Martin Rapide. 100% fa'asologa eletise e taunu'u mai i le tausaga a sau

O le Aston Martin DB11 o le faʻataʻitaʻiga muamua lea mai le faʻailoga a Peretania e faʻaoga lelei le fesoʻotaʻiga i le va o Aston Martin ma Mercedes-AMG, o se faiga faʻapaʻaga e faʻalautele atu i afi. O mea uma e faʻaalia ai o le DB11 o le a maua le 4.0 lita twin-turbo V8 mai le Siamani faʻailoga, faʻaaogaina i le AMG GT, ma e tatau ona faʻatau e tusa ma le 530 hp o le malosi maualuga.

Aston Martin DB11 maua Mercedes-AMG V8 afi 21746_1

Vagana ai le afi, o isi mea uma e tatau ona tumau tutusa ma le DB11 ua uma ona matou iloa, ma na mafai ona matou suʻeina i luga o auala i luga o Serra de Sintra ma Lagoa Azul. E ui lava e laʻititi laʻititi - ona o le afi laʻititi - o le V8 variant o le a tuʻuina atu i lalo ifo o le 3.9 sekone mai le 0-100 km / h ma le 322 km / h le saoasaoa maualuga o le V12 version.

Punavai: Ta'avale ta'avale

Ata: Tusi Tusi Ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili